Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 20 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de grootste make-uptrends voor het najaar van 2021

Nu het leven langzaam weer op gang komt is het tijd om onze minimalistische make-up look in te wisselen voor een meer glamoureuze make-up look. Niet alleen leuk voor een avond uit, maar ook net voor de éxtra touch op een doordeweekse dag. Natuurlijk staan er verschillende make-uptrends op het programma voor het najaar van 2021, we zetten de grootste op een rij.

Er komen veel klassiekers langs.

1. Lippenstift

Lippenstift is terug van weggeweest. Waar we eerst vooral onze lippen kleur gaven met liquide lipsticks, gaan we dit najaar weer aan de slag met lippenstift, lipgloss en verschillende liptinten. De kleur mag je zelf uitkiezen, maar het moet je look helemaal afmaken. Van rood tot roze, paars of nude, lippenstift is the way to go.

Bij het kiezen van een lippenstiftkleur is het goed om te kijken naar je huidskleur. Je wilt een kleur kiezen die jouw huid het beste accentueert. Met een lichte huidskleur staan de kleuren donkerroze of lichtroze het beste. Heb je een sunkissed huid? Ga dan voor rood, donkerroze of een donkere nude kleur. Als je een donkere huid hebt zijn donkerrood, fuchsia en oranjerood de beste kleuren voor jou.

2. Eyeliner

Aankomend seizoen ligt het accent nog steeds op de ogen (zelfs nu we geen mondkapje meer hoeven te dragen) Zo is de Litten Eye de nieuwste eyelinertrend van dit moment. Creëer een statement-look door een zwarte eyeliner te gebruiken. Ben je op zoek naar een subtielere versie? Probeer het dan eens met oogschaduw, hierdoor wordt het een rustiger geheel.

Een andere eyelinertrend is intens zwarte liner rond je ogen. Deze trend zagen we in april ook al bij Bella Hadid voorbijkomen, maar dit najaar is het ook een echte go-to. Maak je onderste en bovenste waterlijn donker met een zwart lijntje en creëer zo een intense oog make-up look. Maak gebruik van de populaire TikTok-hack waarmee je met oogpotlood je ogen er groter of kleiner laat uitzien.

3. Natuurlijke wenkbrauwen

Als er één make-uptrend is waarbij we alles al een keer hebben zien langskomen, zijn het wel wenkbrauwen. Van dunne lijntjes tot fluffy wenkbrauwen, we zijn overal al geweest. Dit najaar gaan onze wenkbrauwen weer au naturale en dat past goed bij elke look. Accentueer dus vooral je natuurlijke wenkbrauwen met bijvoorbeeld een wenkbrauw-gel met een kleur. Zo geef je je wenkbrauwen een tint, maar kleur je niet je huid mee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.