Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 27 dec 2021
Leestijd: 4 minuten

Dit zijn de makelaars van The Oppenheim group die je niet in Selling Sunset ziet

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij houden van de realityserie Selling Sunset. Je zal er dan vast niet van opkijken dat we het vierde seizoen van Selling Sunset binnen een week hebben uitgekeken. Toch zijn er een heleboel gezichten van The Oppenheim Group die we niet kennen en dat is niet zo gek. Er zijn namelijk verschillende makelaars die helemaal niet in Selling Sunset te zien zijn.

We stellen ze aan je voor.

The Oppenheim Group

We weten allemaal dat Selling Sunset het makelaarskantoor The Oppenheim Group volgt. Dit kantoor is van Jason Oppenheim en Brett Oppenheim, onze favoriete tweeling. De makelaars die we vanaf seizoen 1 in Selling Sunset voorbij zien komen zijn Christine, Chrishell, Mary, Heather, Davina, Amanza en Maya en in seizoen 4 voegden Vanessa en Emma zich ook bij de makelaars.

Toch zien we niet alle makelaars die bij The Oppenheim Group werken voorbijkomen in de realityserie. Hier kwamen we achter toen een van de makelaars – Cassidy Hiepler – een TikTok-video plaatste. In deze TikTok-video laat de makelaar zien hoe een werkdag er voor haar en haar collega’s uitziet als de camera’s niet draaien.

@bridebabe

🎅🏼🏡 #realestate #newlisting #ogroup #sellingsunset #bridebabe #merrychristmas

♬ Let It Snow! Let It Snow! – Frank Sinatra

Selling Sunset: fans vertellen hoe ze Jason en Brett Oppenheim uit elkaar houden

Cassidy Hiepler

Cassidy kwam in juni 2020 bij het bedrijf werken volgens de website van The Oppenheim Group. De website laat overigens zien dat zij niet de enige makelaar is die bij het bedrijf werkt, maar niet in Selling Sunset is te zien. Wij vinden het dan ook de hoogste tijd om je voor te stellen aan de makelaars die niet te zien zijn in Selling Sunset.

Nicole Young

Nicole is een makelaar uit Minnesota, maar woont sinds 2007 in Los Angles. Ze begon haar carrière in marketing, maar stapte over naar onroerend goed en is momenteel een van de beste makelaars bij The Oppenheim Group.

Graham Stephen

Oplettende Selling Sunset-kijkers hebben Graham al eerder gezien op de achtergrond van een paar feesten, maar hij is geen officieel castlid. Volgens zijn The Oppenheim Group-profiel behaalde hij zijn vastgoedlicentie “kort na zijn 18e verjaardag en dook in 2008 met Coldwell Banker Previews International de wereld van onroerend goed in. Sinds 2008 heeft Graham meer dan $ 125.000.000 aan residentieel onroerend goed verkocht en blijft zijn verkoopvolume jaar na jaar verhogen.” Best indrukwekkend als je het aan ons vraagt.

Peter Cornel

Peter is makelaar en directeur van de Sports & Entertainment Division van The Oppenheim Group. Hij is geboren in San Francisco en voordat hij makelaar werd had hij een carrière in professioneel basketbal. Hierdoor heeft hij een veelzijdige benadering van marketing en is hij goed in onderhandelen.

Deze memes vertellen wat we allemaal dachten tijdens het kijken van Selling Sunset seizoen 4

Kate Gallivan

Kate komt uit Nashville en is zeven jaar geleden naar Los Angeles verhuisd. Ze werd in 2016 makelaar in onroerend goed en wordt door het kantoor geprezen om haar “aandacht voor detail, effectieve communicatie en een positieve houding is haar recept voor succes.”

Alice Kwan

Alice is geboren in Australië en heeft een achtergrond in mode en reizen. De afgelopen jaren heeft ze vooral veel gewerkt in de makelaardij. Volgens haar profiel van The Oppenheim Group gelooft Alice: “dat reizen en cultuur de geest verruimen en dat lekker eten en goede wijn het lichaam van brandstof voorzien. Beide moeten altijd in goed gezelschap worden gedaan.”

Omar Abaza

Meertalige Omar spreekt vloeiend Engels, Frans en Arabisch en “is al meer dan 15 jaar betrokken bij strategische herontwikkelingsprojecten van zowel eengezinswoningen als meergezinswoningen.”

Romi Mouillon

Romi is geboren en getogen in de Bay Area, Californië. Toch koos ze ervoor om in 2013 naar Los Angles te verhuizen. Ze heeft jarenlang over heel de wereld gereisd als onderdeel van het marketingteam van Salesforce CEO Marc Benioff. en heeft daarna een natuurlijke overgang naar commercieel vastgoed gemaakt.

Wie weet zien we deze makelaars in de toekomst wel in Selling Sunset voorbijkomen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.