Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 27 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Verlaat Christine Quinn Selling Sunset na de dramatische finale van seizoen 4?

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zitten weer middenin alle drama van Selling Sunset. Het vierde seizoen van de realityserie staat sinds afgelopen woensdag op Netflix. Hoewel Christine Quinn dit seizoen minder te zien is genieten we nog steeds van haar, maar het lijkt erop dat ze de serie gaat verlaten.

Pas op: spoiler alert.

Selling Sunset seizoen 4

Wij zijn woensdag direct begonnen aan een van onze favoriete relealityseries: Selling Sunset. We hoorden eerder dit jaar al dat we in het vierde seizoen twee nieuwe gezichten gingen zien. Vanessa Villela, een Mexicaans-Amerikaanse novela-ster die makelaar werd en Emma Hernan, een ondernemer die een interessante geschiedenis heeft met de dames, voegen zich bij The Oppenheim Groupe.

In de trailer van Selling Sunset – die Netflix op 10 november deelde – was te zien dat de twee nieuwe makelaars voor flink wat extra drama zorgen en we moeten eerlijk zijn: we hadden niet anders verwacht. We moeten zeggen dat we er weer flink van genieten, maar de dramatische finale van Selling Sunset seizoen 4 doet ons geloven dat Christine Quinn niet meer terugkomt en daar zijn we eerlijk gezegd niet zo blij mee.

Fan van Selling Sunset? Deze dingen wist je nog niet over de Netflix-serie

Christine Quinn

Als je op ons lijkt, geniet je waarschijnlijk ontzettend veel van de prachtige huizen en de mode-iconen die in Selling Sunset voorbijkomen. Dat betekent niet dat we ook niet intens genieten van de drama die in het programma voorkomt. Als trouwe Selling Sunset-kijker weet je dat deze drama vaak met één persoon hand in hand gaat en dat is Christine Quinn.

In de finale van Selling Sunset seizoen 4 zagen we een dramatische ruzie tussen Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Chrishell Stause en de rest van de Oppenheim Group, over Christine’s versie van de gebeurtenissen met Emma Herman en haar ex. Daarna zagen we Christine letterlijk de zonsondergang tegemoet rijden in haar sjieke gele Lamborghini en het viel ons ook op dat ze ontbreekt in de teaser voor het komende vijfde seizoen. Betekend dit dat seizoen 4 het laatste seizoen voor Christine Quinn was?

Christine Quinn
Netlfix

Zoveel geld hebben de castleden van Selling Sunset op hun bank staan

Geruchten

De finale van seizoen 4 en het ontbreken van Christine in de trailer van seizoen 5 zorgde voor veel speculaties. Veel fans dachten namelijk dat we haar niet terug gaan zien in seizoen 5. Gelukkig waren deze geruchten van korte duur, want niemand minder dan Christine zelf heeft bevestigd dat ze gewoon in het volgende seizoen van Selling Sunset zal verschijnen.

Christine schreef op Twitter: “Got cut off and I’m SOOOOO tired of addressing this. I am in every single episode of season 4 and 5 of Selling Sunset. The girls intentionally leave me out of photos. I have real work to do besides sit on my phone and prove 24/7 that I’m filming a TV show. Y’all going to see me.”

Dat is dus opgehelderd!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.