Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Body & Mind 1 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

De favoriete salade van Bella Hadid heeft slechts 9 ingrediënten en is héérlijk

Ben je ook altijd op zoek naar lekkere nieuwe recepten om uit te proberen? Vandaag delen we het favoriete recept van topmodel Bella Hadid. Het recept heeft maar 9 ingrediënten die je waarschijnlijk al in je keuken hebt liggen, en de salade is súper simpel om te maken. Houden we van.

Een tijd geleden konden we alleen nog maar aan de verrukkelijke wodka pasta van Gigi Hadid denken. Een paar dagen geleden deelde haar zus Bella op haar TikTok-account een van háár favoriete recepten. Het gaat om een gezonde salade en deze blijkt super makkelijk te maken.

De favoriete salade van Bella Hadid

We vertelden het al in de intro: deze salade heeft maar 9 verschillende ingrediënten. De meeste van deze dingen hebben wij in elk geval in ons keukenkastje liggen, dus we kunnen niet wachten om de salade zo snel mogelijk te maken. Deze ingrediënten zitten er in de go to salade van Bella Hadid:

  • Rucola
  • Komkommer
  • Rode paprika
  • Parmezaanse kaas
  • Avocado
  • Citroensap
  • Peper en Zout
  • Balsamico azijn
  • Olijfolie

Het maken van de salade spreekt erg voor zich (alles in kleine stukjes snijden, in een kom doen en goed roeren zodat de avocado deel gaat uitmaken van de creamy saus), maar als je wilt zien hoe Bella haar favoriete salade maakt dan wil je het onderstaande filmpje even bekijken:

@babybella777 My #1 ♬ Melody (1983 Club Vinyl Mix) – Plustwo

De bovenstaande video is inmiddels al bijna 4 miljoen keer bekeken en de reacties in de comments zijn dan ook lovend. Deze salade is een must try als je zin hebt in een simpele salade die je zo op tafel zet. Als je alle ingrediënten al in huis hebt, is de salade namelijk met een paar minuten klaar. Dat wordt smullen!

Liever een andere salade proberen? Een tijdje geleden ging de Green Goddess salade ook viral op TikTok. Wij hebben ‘m geprobeerd en dit is zeker een recept dat je niet wilt missen:

De Green Goddess-salade gaat viral op TikTok en wil jij vandaag nog maken

Popsugar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.