Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 1 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Oatmeal nails gaan compleet viraal dankzij de manicure van Harry Styles

De lente is alweer een tijdje geleden begonnen en in deze periode hebben we veel nieuwe trends voorbij zien komen. Zo weten we precies welke haartrends we aankomende zomer gaan zien en zijn dit de kleuren die iedereen dit jaar gaat dragen. Toch blijven de trends ons maar om de oren vliegen en de nieuwste trendsetter is niemand minder dan Harry Styles.

Oatmeal nails zijn op dit moment namelijk trending en dat hebben ze te danken aan de 28-jarige zanger.

Trends 2022

De ene na de andere trends wordt tegenwoordig de wereld in gebracht. Vooral op social media kanalen als TikTok en Instagram komen er dagelijks veel trends voorbij. Zo weten we dat baby braids dé Y2K-haartrend van deze zomer worden en is de korsettop één van de grootste modetrends die je deze zomer in je kast wilt hebben.

Niet alleen op het gebied van beauty en mode zien we nieuwe trends verschijnen. Nailart is namelijk ook nog steeds helemaal hot and happening. Zo zijn deze 9 abstracte nailart-designs perfect voor de lente en deze 16 simpele nailart-ontwerpen kan iedereen zelf maken. Nu gaat er opnieuw een nageltrend compleet viraal op social media en dat komt allemaal door de nagels van Harry Styles.

De iconische stijlevolutie van Harry Styles door de jaren heen

Oatmeal nails

Misschien ben je al bekend met Oatmeal nails, maar deze nagels zijn de manicure-equivalent van ‘geen make-up’ make-up. Waar oat-milk nails een melkachtige kleur aan je nagels geven, nijgen Oatmeal nails meer naar een lichtbruine tint, oftewel: de kleur van havermout. Deze kleur met koele taupetinten werkt voor iedereen omdat het een mooie neutrale kleur is en we gaan hem dan ook overal zien.

Harry Styles werd deze week met de nieuwe nageltrend gespot op de cover van Better Homes & Gardens en de trend gaat sindsdien compleet viraal. We weten dat Harry geen onbekende is in het stijlen van zijn nagels. Zo zagen we de zanger al verschillende keren met nagellak, waaronder de keer toen hij zijn eigen beautymerk lanceerde.

Harry Styles bevestigt *eindelijk* dat Watermelon Sugar over het vrouwelijk orgasme gaat

Reacties

Deze nieuwe nageltrend lijkt ook bij de volgers van Harry flink in de smaak te vallen. Zo schrijft een fan: “LOVE LOVE LOVE.” Andere fans schrijven: “So beautifull❤️”, “It looks so dope 🔥” en “SO GORGEOUS.”

De kleur die Harry Styles draagt is te koop in een set genaamd The Shroom Bloom Set van zijn eigen merk Pleasing.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.