Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 21 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Man van Christine Quinn gearresteerd na aanval op kind: wat is er gebeurd?

Christine Quinn (35), bekend uit Selling Sunset, heeft een paar zware dagen achter de rug. Haar zoontje is namelijk aangevallen door Christian Dumontet, haar eigen man én de vader van het kindje. Hij is dan ook – in badjas – gearresteerd en meegenomen door de politie.

Man Christine Quinn opgepakt na aanval op kind

De Amerikaanse media melden dat Christian opgepakt is na een ‘aanval met een dodelijk wapen’. Christine is zelf degene die de melding bij de politie heeft gemaakt. Wat is er dan gebeurd? Christian zou een tas vol met glas (?) naar hun 2-jarige zoontje hebben gegooid en hij heeft het kindje ook geraakt. Uitkomst? Het ventje moest met verwondingen naar het ziekenhuis.

Christian werd door bewapende agenten uit huis gehaald, wat hem duidelijk overviel aangezien hij zijn badjas nog aan had. Bekijk de foto’s van zijn arrestatie hier.

Hoe nu verder?

Het verhaal is nog niet bevestigd dus of dit helemaal waar is is niet duidelijk. Het jongetje is ook onderzocht in het ziekenhuis maar het is ook nog niet bekend hoe hij er aan toe is. We houden jullie op de hoogte.

Selling Sunset krijgt nieuw kantoor

Christine mag dan wel geen deel meer uitmaken van de realityshow Selling Sunset, het gaat nog steeds goed met de zaken van het makelaarskantoor. Ze gaan zelfs verhuizen! Ze laten de bekende set achter zich en gaan (een aantal deuren verder) zitten en genieten van nog meer luxe.

Op deze datum kan je ‘Quiet on Set’ zien in Nederland

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.