Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 3 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Bij deze winkel koop je een prachtige Polène dupe voor €40

Polène is een van onze favoriete tassenmerken. Maar hoewel ze in het hogere segment bekend staan als ‘betaalbaar’, kosten ze al snel €400. Als je niet even €420 hebt liggen, maar wel graag de Polène Numero Dix tas wil, dan heeft Mango een heel mooie dupe voor je.

Ineens zien we ‘m overal: de Numéro Dix van Polène. Waar het Franse merk eerst bekend stond om hun ronde shopper, kwamen ze dit jaar ook met een schoudertas op de markt. Dit was meteen een schot in de roos. En dan blijven high street ketens als Mango natuurlijk niet achter.

De Numéro Dix heeft een strak, minimalistisch ontwerp dat zowel modern als tijdloos is. Dit maakt de tas veelzijdig. Door deze veelzijdigheid zijn al veel modeliefhebbers en influencers gespot met de tas. Dat maakt dat de trend in één klap is doorgeslagen. Tel daarbij op dat Polène hoge kwaliteit levert tegen een (relatief) lage prijs en je hebt een trend. Maar goed, die ‘relatief lage prijs’ is nog steeds €420. Dat is niet niks. Gelukkig dook er al snel een dupe op.

Liever een iets minder populaire tas van Polène? Vorig weekend schreven wij over nieuwe tassen die nog helemaal niemand heeft – en daar zit een prachtig exemplaar van Polène bij.

Polène dupe bij Mango

Mango to the rescue, voor iedereen die verliefd is op de Numéro Dix, maar even geen €420 kan missen. De retailer lanceerde onlangs hun ‘Ovaalvormige tas met kort handvat’, die wel héél veel weg heeft van de Numéro Dix. De tas van Mango is verkrijgbaar in het groen (favoriet!), grijs en bruin.

Mango ovaalvormige tas met kort handvat – €39,95

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.