Tess van der Hoop
Tess van der Hoop Video 4 okt 2020
Leestijd: 1 minuut

OMG! Mannen vertellen over hun eerste sekservaring

De eerste keer seks hebben is natuurlijk megaspannend. Er gaan duizenden gedachten door je heen en the pressure is on. De spanning is om te snijden en de verwachtingen zijn (veel te) hoog. En dan gebeurt het.

Fijn, pijnlijk, lachwekkend of ongemakkelijk: de eerste keer is hoe dan ook onvergetelijk.

Mannen en hun eerste sekservaring

Voor mannen is dat niet anders: de eerste keer is voor iedereen onvergetelijk. Mannen willen – net als vrxuwen – goed presteren. Ze kijken al jaren naar hun favoriete porno en gaan nu wel even laten zien wat ze daar allemaal van hebben geleerd. Toch valt die eerste keer vaak tegen. Het kan zijn dat ze te snel klaarkomen of dat de ander het helemaal niet fijn vindt.

It’s safe to say dat de eerste keer voor vrijwel iedereen een beetje klungelig verloopt. En zo erg is het niet om geen perfecte eerste keer te hebben. Het is hoe dan ook een unieke ervaring.

Guy Talk

Waar waren de mannen bang voor of wat voor ongemakkelijke dingen gebeurde er tijdens die eerste keer? Tijdens aflevering 4 van Guy Talk bespreken de mannen hoe hun eerste keer seks verliep. Ook gaat de aflevering over hoe belangrijk zij seks in een relatie vinden en hoe je het dan spannend houdt. Genoeg hilarische verhalen en leuke tips om voor jezelf mee te nemen. Dat belooft zich weer een top aflevering te worden.

Wil je meer weten over onze gezellige mannen dit seizoen? Kijk dan op het Instagram-account van Samuel en Sascha, Danny en Yuki en Joey en Boy.

In de vorige aflevering stelden we vragen aan mannen die vrouwen niet durven te stellen. Ben je benieuwd wat dit soort vragen waren? Spoiler: het heeft iets te maken met poepen en piemels…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.