admin
admin Love & Life 27 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Als een man poept, zit de piemel dan in de weg? Hét antwoord op deze (en meer) levensvragen

Let’s talk about shit. Een van NSMBL’s favoriete onderwerpen om over te praten is poepen. Het is namelijk prachtig om te zien hoe open – of gesloten – anderen hierover zijn. Ondanks we het ongemakkelijk vinden om erover te praten, het is ook interessant en vooral grappig. Poepen is iets wat je natuurlijk helemaal alleen doet en ieder heeft zo zijn eigen maniertjes. Meekijken met anderen doe je (als het goed is) niet. Om toch een kijkje te krijgen in het toiletbezoek van een ander, verzamelen we antwoorden op de vragen die wij hierover hebben.

Als een man poept, zit de piemel dan in de weg?

Wat?! Ja. Je leest het goed. Dit is een van de vragen die vrouwen hebben aan mannen. En psst, als je zo naar die vraag kijkt, dan wil je het antwoord toch weten? Zélfs als je er zelf nooit over hebt nagedacht. En zeg nou zelf, biologisch gezien zit de anus erg dicht tegen de ballen aan, het een en ander zou dus best mis kunnen gaan op de plee. Zo gek is de vraag niet. 

Guy Talk

En het antwoord op die vraag, dames en heren, krijg je in Guy Talk. We zijn namelijk aangekomen bij aflevering drie van het zesde seizoen van Guy Talk. Op het Instagram-account van NSMBL vroegen wij onze volgers wat zij allemaal voor vragen hebben aan mannen. Vragen die zij zelf niet durven te stellen aan hen. Een van die vragen is dus of er poep tegen zijn piemel aan kan komen tijdens het poepen. Voor wie de vraag heeft ingezonden: thank you, you’re awesome.

Stiekem ben jij ondertussen echt wel benieuwd geworden naar het antwoord, dus er zit maar één ding op: de video kijken. Wil je meer weten over onze mannen van dit seizoen? Kijk dan vooral op de Instagram van Joey en Boy, Danny en Yuki en Sascha en Samuel.

Last but not least, in de aflevering van vorige week stelden we ook vragen die vrouwen niet durven te stellen. Ook die aflevering wil je niet missen!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.