Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Margot Robbie heeft caramelkleurig haar en een volle pony

Terwijl andere celebrities continu haartransformaties ondergaan, hield Margot Robbie jarenlang vast aan haar signature blonde haar. Toch lijkt er dit jaar iets veranderd te zijn, in maart knipte ze haar lokken in een lange bob voor de Golden Globes. Ondanks haar nieuwe kapsel hield ze haar blonde kleur, tot nu. Ze introduceert caramelkleurig haar en een volle pony.

En wij zijn groot fan.

Margot Robbie heeft caramelkleurig haar

Na haar lange bob bij de Golden Globes, verscheen Margot Robbie bij de Oscars in april met een pony en zandkleurige faux bob. Toen waren we al fan van haar nieuwe look mét pony, maar nu ze ook haar kleur veranderd heeft zijn we helemaal om. De actrice staat voor augustus op de cover van de Britse Vogue met een caramelkleurig kapsel en volle pony. Het kapsel werd gecreëerd door hairstylist Bryce Scarlett.

Ook haar huid ziet er flawless uit, make-up artist Pati Dubroff koos voor een natuurlijke look met sprotjes rondom haar neus en wangen. Vogue postte verschillende foto’s van de shoot op Instagram en schreef in de caption, “On-screen as a ballsy supervillain or behind the camera as a courageous producer in her own right, Robbie defiantly asserts the role of women in Hollywood at its most action-packed and provocative.”

Geen pruik

Voor degenen die dachten dat haar nieuwe kapsel een pruik was, think again. Vogue post later ook een kort interview met Margot Robbie op hun Instagram-account, waarin we haar kapsel van dichtbij kunnen kijken. In de video zien we hoe Margot verschillende vragen beantwoord en meer over zichzelf deelt. Daar blijkt ook dat haar kapsel geen pruik is, maar dat de sproeten wel getekend waren door haar make-up artist. Anyways, wij zijn groot fan van de nieuwe look van Margot en kunnen niet wachten op haar volgens haartransformatie.

Hailey Bieber deelt donker caramelkleurig kapsel op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.