Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 1 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Geweldig! Icoon Mark Bryan en Scapino lanceren hakkencollectie voor maten groter dan 42

Als je Mark Bryan zegt, dan zeg je rokken en hakken. Mark heeft namelijk schijt aan gender en trekt aan wat hij wil – en dat vinden wij dan weer erg tof. Nu is het zo dat Mark een collectie uitbrengt met Scapino en deze staat helemaal in het teken van zijn liefde voor pumps. Maak kennis met: INTO FORTY SIX .

Wij praten je bij over deze nieuwe, betaalbare lijn.

Icoon Mark Bryan lanceert hakkencollectie voor maten groter dan 42

Mark draagt graag hakken, maar die zijn in zijn schoenmaat niet altijd makkelijk te krijgen. Tijd om daar verandering in te brengen, dacht hij. Want wie zegt dat hakken alleen voor mannen zijn? Zo zagen we gisteren Tycho Gernandt shinen op hakken tijdens het Gouden Kalveren Gala. Hoe tof?

Steeds meer mensen voelen zich vrij om te dragen wat ze willen. Als gevolg daarvan lopen steeds meer fashionista’s, non-binaire mensen en transpersonen met grote schoenmaten graag op hakken. Dat brengt uitdagingen met zich mee, want mooie en betaalbare hakken zijn vaak nog steeds alleen te vinden in (kleinere) damesmaten. Daarom lanceert Scapino een speciale lijn hakken: INTO FORTY SIX. Hiermee wil Scapino de weg vrijmaken voor iedereen om te dragen wat ze willen.

“Vaak komen mensen naar me toe om te vragen waar ik mijn pumps koop. Hoewel er hakken in grotere maten verkrijgbaar zijn, komen die wel met een prijskaartje of zijn ze niet altijd geschikt om dagelijks te dragen, bijvoorbeeld naar kantoor. Ik was dus verheugd toen ik hoorde dat Scapino een nieuwe collectie hakken introduceert die iedereen vanaf schoenmaat 42 past. Ik ben vooral blij dat de collectie een basis pump bevat zoals ik zelf dagelijks draag. INTO FORTY SIX geeft mensen de kans om te dragen wat ze willen, ongeacht smaak, maat of portemonnee” vertelt Mark Bryan.

De collectie bestaat uit vier unisex modellen, voor iedereen met een schoenmaat groter dan 42.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.