Gina Koninkx
Gina Koninkx Lichaam 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

De 3 fijnste ‘standjes’ voor het masturberen

Nu je weet dat masturberen niet alleen goed is om stress te ontnemen, maar ook helpt tegen menstruatiepijn, ben jij niet meer te stoppen. Jij blijft ‘s ochtends met plezier wat langer in bed liggen om nog even een intiem momentje te hebben met jezelf. Maar welke ‘standjes’ zijn nou eigenlijk het fijnst bij het masturberen?

Hoewel veel vrouwen gewoon plat op hun rug blijven liggen, kan je ook variëren met seksstandjes als je masturbeert.

Standjes voor het masturberen

Je hoeft helemaal niet op je rug te blijven liggen om te genieten van masturberen. Sterker nog, deze variatie aan standjes zorgt ervoor dat je mastrubatie naar een veel hoger level tilt. Je hebt er zelfs profijt van als je daarna het bed weer deelt met een ander.

1. Plat op je buik

Dit voelt in het begin vaak een beetje onwennig als je bent gewend om te masturberen terwijl je op je rug ligt. Het leuke is dat een nieuw standje het masturberen weer veel spannender maakt. Ga op je buik liggen en leg onder je buik, vlak boven de schaamstreek, een kussen. Hierdoor lig je wat hoger zodat je gemakkelijker bij je vagina kan. Je kan je handen natuurlijk onderlangs naar je vagina brengen, maar het is ook leuk om dat achterlangs te doen (dus over je billen heen).

2. Zittend tegen de muur

Het kan heel prettig zijn om er eens relaxt bij te gaan zitten. Als je gebruik maakt van seksspeeltjes zal je deze ook op een heel andere manier ‘in’ je voelen als je gaat zitten in plaats van plat te liggen. Leg een kussen tegen de muur en trek je benen een beetje op. Op die manier kan je goed bij je vagina en ook makkelijk gebruik maken van verschillende seksspeeltjes.

3. Staand in de douche

Staand ervaar je een orgasme vaak heel anders dan liggend of zitten. Omdat al je spieren aanspannen zullen je benen ook veel zwaarder voelen maar dit wordt vaak als heel prettig ervaren. Het warme water van de douche zorgt ook nog eens voor veel sensatie en letterlijk een ‘warm’ gevoel in je lijf. Hoge waterrekening of niet: waar wacht je nog op?

Alles wat je wilt weten over ‘edging’ bij masturberen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.