Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 15 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Bella Hadid was gister in Amsterdam en is blijkbaar fan van deze Hollandse snacks

Dat Bella en Gigi Hadid Nederlandse roots hebben, dat wist je inmiddels vast wel. Moeder Yolanda komt namelijk uit Papendrecht en de familie is dan ook erg trots op hun afkomst. De topmodellen zijn af en toe in Nederland te vinden en delen dan vaak wat foto’s. Zo ook Bella, die gister in Amsterdam verbleef. Het lijkt erop dat haar tripje niet heel lang duurde, maar ze heeft genoeg lekkers gegeten voor een hele week. We love that.

Bella Hadid in Amsterdam

De jongste Hadid-zus is een van ‘s werelds grootste topmodellen van dit moment dus je zou verwachten dat Bella alleen maar gezonde snacks naar binnen werkt. Nou.. niet als ze in Nederland is! Dan wil ze blijkbaar genieten van al het goeds dat ons land te bieden heeft. Ze begon haar dag met een puntzak friet – iets wat erg populair is onder toeristen in onze hoofdstad. Zakje mayo erbij en done.

Bella hadid
Bron: @bellahadid

Ook was Bella nog heel even bezig met wat werkzaamheden met uitzicht op Amsterdam. Geen verkeerde plek, vinden wij zo.

Bron: @bellahadid

Na de friet was het tijd voor.. poffertjes! “IYKYK”, schreef ze erbij. Voor de echte kenners dus. Enne.. niet te zuinig met alle toppings. Genoeg poedersuiker, boter, chocola en aardbeien voor een week.

Bron: @bellahadid

Ze sloot de dag af met een biertje van Brouwerij ‘T Ij, ook een favorietje van veel Nederlanders.

Bron: @bellahadid

Come back soon, Bella.

Bella Hadid nam een break van social media en dit is wat het haar bracht

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.