Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 23 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Twitter is in shock na het zien van hete scènes in de serie Máxima

Afgelopen zaterdag is de langverwachte serie Máxima op Videoland verschenen en wij hadden de mazzel om de eerste twee afleveringen te zien in de bioscoop. Nu de eerste twee afleveringen te zien zijn voor iedereen zijn ook de eerste reviews geplaatst. Die seksscènes? Ja – dat voelt toch wat ongemakkelijk omdat je weet dat het over Willy en Max gaat.. onze koning en koningin.

Wil je meer weten over Máxima-actrice Delfina Chaves?

Seksscènes in de serie Máxima

In de serie zie je uiteraard hoe Máxima Willem-Alexander ontmoet heeft. En hoe gaat dat, als je elkaar interessant vindt? Juist, dan duik je ook de lakens in. Heel normaal, maar omdat het onze koning en koningin betreft voelt het toch wat ongemakkelijk om naar te kijken. Net alsof je iets ziet wat je niet mag zien. Tijdens de première zaten wij achter de Gooische Moeders, die ook aan het filmen waren voor hun nieuwste realityserie. ‘Maar zij hebben toch maar drie keer seks gehad?!’ gilden ze. Drie keer, verwijzend naar de drie dochters die ze hebben. Doen koningen en koninginnen dat voor de lol?!

Natuurlijk is het onderdeel van het liefdesverhaal, het is alleen wat grafisch.

Ook Twitter-gebruikers vinden het ietwat shockerend om te doen:

Máxima breekt records

De nieuwe Videoland Original high-end dramaserie Máxima, die sinds afgelopen zaterdag te zien is, heeft het eerste weekend van haar release al diverse records verbroken. Niet eerder heeft de release van een eerste seizoen van een Nederlandse dramaserie zoveel streams behaald op de releasedag als Máxima. De serie beleeft daarmee de beste start van een nieuwe Videoland Original dramaserie ooit en wij snappen wel waarom: de kwaliteit is goed en het verhaal is gewoon té leuk om niet vast te leggen. Wij zijn fan en kunnen niet wachten op de volgende afleveringen.

Dit is het inkomen van koning Willem-Alexander, Máxima en Amalia

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.