Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 16 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Wij keken de eerste twee afleveringen van Videoland Original Máxima: dit viel ons op

De nieuwe Videoland Original high-end dramaserie Máxima, die vanaf zaterdag 20 april te streamen is, krijgt een tweede seizoen: hoe leuk is dat?! Wij waren gisteravond bij de Nederlandse première van de serie en daar werd dit nieuws bekend gemaakt. Ook zagen wij de eerste twee afleveringen alvast en vertellen we je wat ons opviel, zónder te spoilen.

De eerste twee afleveringen van Máxima: onze reactie

In een vol Tuschinski keken wij naar de eerste twee afleveringen van de Videoland Original Máxima. We zullen je natuurlijk nog niks inhoudelijks vertellen, want het is wel wel zo leuk om de serie zelf te ontdekken. Maar er zijn een aantal dingen die ons opvielen, die we toch met jullie willen delen. Gewoon, om alvast wat zin te krijgen in zaterdag.

  1. Willem-Alexander, gespeeld door Martijn Lakemeier, is heel erg aandoenlijk
  2. Wat is Delfina Chavez knap! En wat ons betreft de perfecte Máxima (lees hier meer over de intens populaire Delfina)
  3. Je vergeet bijna dat je naar een Videoland-serie kijkt, zó cinematisch zit het in elkaar. Niks ten nadele van Videoland, maar je ziet dat er veel geld in zit
  4. Je krijgt een intiem kijkje in het leven van onze eigen royals en soms is het net alsof je té close bent
  5. Je leert dingen over ons koningspaar die je sowieso nog niet wist
  6. Je wil verder blijven kijken
  7. Het is onze nieuwe lievelingsserie
  8. Nu hoeven we The Crown niet meer zo te missen

Máxima seizoen 2: welke acteurs zien we terug?

We komen nog even terug op het goede nieuws: we krijgen dus een tweede seizoen! De serie is internationaal al verkocht aan een groot aantal landen, waaronder Duitsland, België, Latijns-Amerika, Kroatië, Oostenrijk, Israël, Letland, Slowakije, Italië en Hong Kong dus de interesse is duidelijk groot.

In het tweede seizoen van de Videoland Original Máxima vertolken Delfina Chaves en Martijn Lakemeier wederom de hoofdrollen van Máxima en Willem-Alexander. Elsie de Brauw en Sebastian Koch keren terug voor hun rollen als Beatrix en Claus.

Colin Bridgerton krijgt stevige concurrentie in seizoen 3, zo blijkt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.