Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 3 aug 2021
Leestijd: 1 minuut

Miley Cyrus introduceert een n贸g kortere mullet in een sexy outfit op Instagram

We wisten niet dat het kon, maar Miley Cyrus heeft haar mullet beroemder gemaakt dan haar vader Billy Ray deed in 1992. Inmiddels heeft ze al heel veel variaties op het kapsel bedacht en blijft ze maar met nieuwe haarstijlen komen. Voor een optreden in Las Vegas ging ze voor een David Bowie-look en introduceert ze haar kortste mullet ooit.

En dat terwijl ze alleen een panty en een crop top draagt.

Miley Cyrus introduceert korte mullet

Afgelopen weekend postte Miley Cyrus een serie aan foto鈥檚 op Instagram waarin ze haar laatste haartransformatie laat zien. In de caption schreef ze, 鈥淢y Sunday Best鈥. Terwijl Miley alleen in een doorschijnende panty en crop top poseert, gaat al onze aandacht uit naar haar kapsel. Haar laagjes zijn n贸g korter en ze introduceert een steiler kapsel waardoor ze met de foto een 80鈥檚 rock band-vibe oproept.

miley cyrus
Instagram / @mileycyrus

Het lijkt erop dat de foto is genomen voordat ze haar volledige outfit aantrok voor haar optreden in Las Vegas. Op de eerste foto zien we Miley Cyrus namelijk in een rode bodysuit over haar zwarte panty en met een rood jasje. Ze maakt de look af met een grote, oversized zonnebril en natuurlijk een paar zwarte, gelakte pumps. Op de andere slides zien we meer beelden van haar optreden en krijgen we nog een inkijkje van het leven achter de schermen. E茅n ding is zeker: het zal niet lang meer duren voordat Miley Cyrus wederom een nieuw mullet-kapsel introduceert op Instagram.

Miley Cyrus gaat van een mullet naar een bowl cut en showt hem tijdens Super Bowl

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 馃挊

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en h茅茅茅l veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.