Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Fashion 15 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Dit zijn de meest iconische Grammy-looks aller tijden

De Grammy Awards is alles waar we over praten op dit moment: van de iconische fashion looks tot de schattige reactie van Taylor Swift op ex Harry Styles die voor het eerst een Award wint, wij zijn obsessed. En hoewel we het dit jaar moesten doen met minder celebrities op de rode loper, waren de looks om van te smullen.

Hoog tijd om op alle iconische modemomenten van de afgelopen Grammy Awards terug te blikken.

Grammy Awards

Vannacht waren de 63ste Grammy Awards: een jaarlijks terugkomende awardshow waar onze favoriete celebrities verschijnen in de mooiste outfits. Dit jaar ging het er iets anders aan toe dan normaal, maar gelukkig was er wel een rode loper waar we konden genieten van alle looks. We hebben de beste Grammy-looks aller tijden voor je verzameld.

1. Britney Spears, 2000

Één van de meest iconische Grammy-looks, als je het ons vraagt. In 2000 verscheen Britney Spears in deze prachtige Hollywood-achtige jurk.

ANP

2. Destiny’s Child, 2001

Op de rode lopers verschenen ze regelmatig in matching outfits, en ook tijdens de Grammy’s in 2001 verscheen Destiny’s Child in prachtige groene jurken.

VINCE BUCCI / AFP

3. Jennifer Lopez, 2000

We zijn verliefd op de diep uitgesneden Versace jungle dress van J.Lo.

ANP

4. Rihanna, 2015

Laten we realistisch blijven: er is niets wat Rihanna niet staat. Ook deze roze puffy dress van Giambattista Valli is voor haar gemaakt.

VALERIE MACON / AFP

5. Solange, 2017

Solange won tijdens de Grammy Awards in 2017 haar eerste Grammy, en in wat voor outfit. Wij zijn fan.

ANP

6. Megan Thee Stallion, 2021

Niet alleen won ze vannacht een Award voor de Best New Artist, ze won wat ons betreft ook een Award voor Best Gekleed.

ANP

7. Lizzo, 2020

De Versace jurk die Lizzo droeg tijdens de Grammy Awards in 2020 geeft ons Hollywood-vibes.

VALERIE MACON / AFP

8. Ariana Grande, 2020

We zijn verliefd op de iconische Giambattista Valli jurk die Ariana droeg.

VALERIE MACON / AFP

9. Cardi B, 2019

We kunnen niet om het feit heen dat Cardi altijd op de rode lopers verschijnt in prachtige looks. Ook deze schelp-achtige jurk die ze in 2019 droeg is één van de beste Grammy-looks aller tijden.

VALERIE MACON / AFP

10. Billie Eilish, 2020

Als er iemand is die in een oversized pak op de rode loper kan verschijnen en er top uitziet, is het Billie Eilish wel. De Gucci outfit is alles wat we willen.

VALERIE MACON / AFP

11. Miley Cyrus, 2019

En ze is niet de enige. Ook mode-icoon Miley Cyrus rockt een ‘simpel’ pak tijdens de Grammy’s in 2019. De diep uitgesneden V-hals maakt het wat spannender. En dan nog niet te beginnen over de iconische schoenen.

VALERIE MACON / AFP

12. Beyoncé, 2005

We zijn geobsedeerd met deze golden Grammy-look die niemand minder dan Beyoncé rockte op de rode, of in dit geval blauwe, loper.

ROBYN BECK / AFP

13. Billy Porter, 2020

De kleur, de hoed en de zilveren sieraden… Do we need to say more?

VALERIE MACON / AFP

14. Taylor Swift, 2021

Nu zien we haar elk jaar op de Grammy Awards met een prachtige outfit, maar haar Grammy-look van dit jaar spande zeker de kroon. Taylor droeg een jurk met bloemen, en we kunnen niets anders zeggen dan dat het haar prachtig staat.

ANP

15. Harry Styles, 2021

Een Grammy-look met een boa zie je niet vaak, maar Harry Styles weet het maar al te goed te combineren. Vannacht droeg hij er niet één, maar zelfs drie. Iconisch.

ANP

16. SZA, 2018

Dat SZA altijd op de rode loper verschijnt in killer looks, moge duidelijk zijn. Ook in 2018 zagen we haar in deze dromerige Versace jurk.

ANGELA WEISS / AFP

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.