Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Fans denken dat Megan Fox en MGK definitief uit elkaar zijn om deze opvallende reden

De relatie (of break-up?) van Megan Fox en MGK heeft veel stof doen opwaaien. Eerst leken de twee keihard uit elkaar, daarna werkten ze aan hun relatie en nu weten we het eigenlijk niet meer. Fans denken dat Megan Fox en MGK definitief uit elkaar zijn om deze opvallende reden.

En we geven toe: dit is inderdaad apart.

Megan Fox doet afstand van haar verlovingsring tijdens een avond uit

Afgelopen zondag vonden de Academy Awards, a.k.a. de Oscars, plaats en zoals altijd worden er daarna verschillende afterparties georganiseerd. Op het feestje van Vanity Fair was Megan Fox aanwezig. Het eerste dat opviel was dat ze alleen arriveerde, in plaats van met verloofde Machine Gun Kelly aan haar arm, zoals de afgelopen jaren altijd het geval was.

Maar de oplettende kijker spot nog een belangrijk detail: Megan heeft haar verlovingsring niet om. Is dit een duidelijk teken dat ze uit elkaar is met MGK? Fans denken van wel.

Aanwezigen op het feestje vertellen aan Page Six dat Megan het naar haar zin had op het feestje van Vanity Fair. Ze was vooral aan het praten met acteur Noah Centineo. “She was spending a lot of time talking to Centineo. She looked like the cat who ate the canary” vertelt de ooggetuige.

Het relatiedrama van Machine Gun Kelly en Megan Fox

Mocht het drama tussen de twee twin flames even aan je voorbij zijn gegaan, dan praten wij je snel bij. Eind februari gingen er geruchten rond over Machine Gun Kelly én de redenen waarom hij en Megan Fox uit elkaar zouden zijn. Megan had foto’s van haar en MGK verwijderd en cryptische break-up songteksten van Beyoncé als captions gebruikt. Al snel kwam de theorie naar voren dat MGK vreemd was gegaan met zijn gitarist, Sophie Lloyd.

”Maybe he got with Sophie”, reageerde een volger vorige week onder een bericht van Megan. Zij reageerde met een sneer: “Maybe I got with Sophie“. Lloyd kwam vervolgens zelf al naar voren met het bericht dat deze geruchten alles behalve waar waren. Een week na deze gebeurtenis, met de roddels nog niet uit de lucht, besloot Megan ook een laatste statement te maken om voor eens en altijd een punt achter de drama te zetten.

In relatietherapie

Toch is er werk aan de winkel, want het stel zit in relatietherapie. En dat is geen maandelijks uurtje op de zondagmiddag, maar we hebben het hier over intensieve therapie die iedere dag plaatsvindt. “Megan feels that they must give therapy a shot before making any permanent decisions. They are broken up, but Megan is seeing where they stand. She wants to see what they can salvage” vertelt een bron tegen Page Six.

Of de twee nog steeds in therapie zitten, dat is onduidelijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.