Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 14 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Hugh Grant krijgt de volle laag van Twitter na zijn interview met Ashley Graham

Hugh Grant had niet zijn beste humeur meegenomen naar de Oscars afgelopen weekend. In zijn red carpet interview met Ashley Graham was de Love Actually acteur dan ook niet te genieten. Het internet viel hier massaal over en trok naar Twitter om massaal te reageren op zijn onaardige attitude.

Hugh Grant moet volgens hen even een toontje lager zingen.

Onaardig op de rode loper

Ashley Graham stond afgelopen weekend op de red carpet om verschillende sterren te interviewen. Daarbij sloeg ze ook Hugh Grant aan de haak, maar het gesprek verliep alles behalve soepel. Compleet met zuur gezicht en een eye roll konden we zien dat het interview niet iets was waarop hij zat te wachten. Toch is het internet het er niet mee eens dat de 62-jarige acteur zó onbeleefd was tegen Graham. Twitter ging dan ook los en zette de onbeleefde Hugh even op zijn plaats.

Twitter gaat los

Twitter is natuurlijk dé plek om een ongezouten mening te geven en Twitteraars deden dat dan ook massaal. Hugh Grant heeft al een geschiedenis van onaardig zijn tegenover anderen, dus het is niet iets nieuws. Toch vonden mensen dat het niet kon hoe onbeleefd hij was tegen Ashley Graham, vooral omdat zij er alles aan probeerde te doen om de sfeer er nog een beetje in te houden. Deze Tweets vielen ons het meeste op:

Sommige Twitteraars reageerde op erg creatieve wijze op het interview:

Hugh Grant houdt zich stil

Hugh Grant heeft nog niks van zich laten horen na de Oscars en zal dit waarschijnlijk ook niet doen. De Notting Hill acteur is in het verleden wel eens vaker negatief in de media gekomen en het lijkt er altijd op alsof dat hem niet heel veel doet. Het internet is er in ieder geval over uit dat Ashley Graham als geen ander het interview heeft gered. Een Oscar verdient zij dan ook zeker hiervoor.

Fans denken dat Megan Fox en MGK definitief uit elkaar zijn om deze opvallende reden

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.