Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 14 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Khloé Kardashian laat voor het eerst het gezicht van haar zoontje zien in verjaardagspost voor Tristan Thompson

In juli vorig jaar werd Khloé Kardashian moeder van haar tweede kindje met Tristan Thompson. Over Tristan gesproken, die vierde gisteren zijn 32ste verjaardag. Khloé deed een Instagram-post om hem te eren en op één van de foto’s zien we het gezicht van hun jongste kindje.

Tegelijkertijd gooit ze ook een beetje shade in de caption. Interesting.

Khloé Kardashian laat voor het eerst het gezicht van haar zoontje zien

De draagmoeder van Khloé Kardashian is in juli 2022 bevallen, wat Khloé voor de tweede keer moeder maakte. True heeft daardoor officieel een broertje, iets wat Koko altijd al heeft gewild. Over de naam van de baby wordt veel gespeculeerd, want die heeft Khloé nog niet bekend gemaakt. Er werd wel al gehint naar een naam die begint met de letter ‘T’, maar ook daar worden we niet heel veel wijzer van. Khloé vertelde in een interview ooit dat ze Junior (als in ‘Tristan Junior’) leuk vindt.

Nu, acht maanden later, deelt Khloé een foto waarop het gezicht van het kleine mannetje te zien is. En oh my, hij is te schattig. Het gezicht van de kleine was te zien terwijl hij omringd is door zijn vader, oudere zus en halfbroer Prince.

Khloé gooit een beetje shade naar Tristan

Hoewel dit voor het grootste gedeelte een lieve post is, is ook heel duidelijk te lezen dat Khloé het niet eens is met Tristan zijn manier van leven. In de tekst onder de foto lezen we onder andere: ‘My birthday wish for u is that u continue to crave change, healing, and transformation.’ Duidelijk.

Khloé en Tristan voeden samen twee kinderen op, maar zijn geen stel meer. Het antwoord op de brandende vraag of de twee het bed delen  is een duidelijke nee. “Are you sleeping with Tristan?” vroeg Kourtney in een video van 15 december. Khloé antwoordde: “No, I am not. I’m really not.” Nadat de leugendetector bevestigde dat haar verklaring waar was, bekende Khloé “I would die if it said I was.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.