Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Toch nog samen? Megan Fox en Machine Gun Kelly zijn samen gespot op Hawaii

Zijn de twin flames nog steeds aan het vlammen? Het lijkt er wel op. Machine Gun Kelly en Megan Fox zijn samen gespot in Hawaii. Dit was voor veel fans een verrassing, want het leek erop dat de twee definitief uit elkaar waren.

Megan mag dan wel haar trouwring af doen, toch is ze nog niet klaar met MGK.

Waarom gingen Megan Fox en Machine Gun Kelly nou uit elkaar?

We snappen dat deze hele situatie wat verwarrend klinkt, daarom even een kleine recap van de break-up. Eind februari gingen er geruchten rond over Machine Gun Kelly én de redenen waarom hij en Megan Fox uit elkaar zouden zijn. Megan had foto’s van haar en MGK verwijderd en cryptische break-up songteksten van Beyoncé als captions gebruikt. Al snel kwam de theorie naar voren dat MGK vreemd was gegaan met zijn gitarist, Sophie Lloyd.

”Maybe he got with Sophie”, reageerde een volger vorige week onder een bericht van Megan. Zij reageerde met een sneer: “Maybe I got with Sophie“. Lloyd kwam vervolgens zelf al naar voren met het bericht dat deze geruchten alles behalve waar waren. Een week na deze gebeurtenis, met de roddels nog niet uit de lucht, besloot Megan ook een laatste statement te maken om voor eens en altijd een punt achter de drama te zetten.

megan fox
Photo by BauerGriffin/INSTARimages/ABACAPRESS.COM

Megan Fox doet afstand van haar verlovingsring tijdens een avond uit

Begin maart vonden de Academy Awards, a.k.a. de Oscars, plaats en zoals altijd worden er daarna verschillende afterparties georganiseerd. Op het feestje van Vanity Fair was Megan Fox aanwezig. Het eerste dat opviel was dat ze alleen arriveerde, in plaats van met verloofde Machine Gun Kelly aan haar arm, zoals de afgelopen jaren altijd het geval was.

Maar de oplettende kijker spot nog een belangrijk detail: Megan heeft haar verlovingsring niet om. Is dit een duidelijk teken dat ze uit elkaar is met MGK? Fans denken van wel.

De twin flames toch weer samen gespot op Hawaii

Het verhaal hierboven klinkt als een uitgemaakte zaak, toch? Niets is minder waar, want het stel is nu samen gespot op Hawaii – tegen alle verwachtingen in. De twee zijn op de avond van 3 april gespot tijdens een romantisch diner op het tropische eiland. Deze foto’s van TMZ bewijzen de get together.

Is het vuur opnieuw ontwaakt?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.