Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 5 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Plastic fantastic: de trailer van ‘Barbie’ is eindelijk uit en deze zangeres heeft een surprise rol

Sinds we de eerste beelden van Barbie deze zomer zagen, wachten we ongeduldig om meer teasers. Nu is het eindelijk zover: de trailer is uit. En they caught us off guard, want niemand minder dan Dua Lipa blijkt een rol in de film te hebben.

Wij vertellen je alles over de film en de cast.

Dua Lipa in Barbie

In 2021 maakte de zangeres bekend dat ze graag eens haar debuut op het witte doek zou maken, maar sindsdien hebben nog geen enkele film uit zien komen met Dua Lipa in de hoofdrol. Tot nu, want op Instagram zien we nieuwe Barbie-posters circuleren en niemand minder dan Dua Lipa straat daarop als een blauwharige zeemeermin.

In Greta Gerwigs film, gebaseerd op het Mattel speelgoed, spelen Margot Robbie en Gosling de hoofdrollen, terwijl Issa Rae, Simu Liu, Michael Cera en Kate McKinnon deel uitmaken van de cast. Helen Mirren is de verteller van de film.

De trailer is eindelijk hier

Eerder, in december, lekte de eerste beelden van Barbie al uit. Bevoorrechte bioscoopbezoekers mochten delen van de film als eerste zien en een aantal van hen filmden de boel. Daardoor zagen we in december al flink wat zuurstokroze outfits en impressies voorbijkomen.

Nu is het tijd voor het echte werk, want de trailer is officieel uit. Vanaf het begin worden de fans meegevoerd naar een droomhuis waar Ken (Ryan Gosling) en Barbie (Margot Robbie) een leven leiden waar alleen de Mattel-poppen van dromen. Voor je het weet begint de vonk over te slaan als Ken zijn geliefde vraagt om wat quality time met hem door te brengen. See it for yourself. 

En hoewel we nu al razend enthousiast zijn, moeten we toch even wachten. De film verschijnt in de VS namelijk pas op 21 juli in de bioscopen. Naar verwachting zal dat in Nederland iets later zijn. Dus ons geduld wordt nog even op de proef gesteld.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.