Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Nieuws 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Gaan Meghan Markle en Harry scheiden? Het lijkt erop dat de eerste stappen zijn gezet

Het leven van ex-prins Harry en Meghan Markle gaat niet over rozen. Na turbulente jaren in het Engelse Koningshuis, besloten Harry en Meghan afstand te doen van hun connectie met de Britse Royals – ook wel Megxit genoemd. In alle rust bloeide hun liefde in het idyllische Californië. Of toch niet? Want het lijkt er sterk op dat Harry en Meghan gaan scheiden.

We kennen Harry en Meghan als een sterk team, maar toch vertoont hun band de eerste scheurtjes. Harry belde maanden geleden naar verluid de scheidingsadvocaten al op.

Gaan Meghan Markle en Harry scheiden?

Twee mensen die dichtbij het omstreden echtpaar staan zijn Angela Levin en Tom Bower. Angela is schrijver en bevriend met Harry, terwijl Tom een Koningshuis-deskundige is. Beiden stellen dat de afstand tussen Harry en Meghan steeds groter wordt en dat er zelfs plannen liggen om apart te gaan wonen. Een scheiding klinkt dan ineens zo gek niet meer.

Toch houdt één ding Harry tegen: de kinderen. Hij wil erbij zijn wanneer de opgroeien en hun eerste grote stappen zetten. Toch blijven de negatieve ontwikkelingen komen. News Corp meldde dat prins Harry maanden geleden scheidingsadvocaten heeft gebeld omdat het paar voorbestemd lijkt te mislukken. De directe redenen voor deze vermeende crisis tussen het koninklijk paar variëren afhankelijk van de bron die erover bericht – hoe het precies zit weten we dus niet.

Gareth Fuller / POOL / AFP

Het turbulente leven van Harry en Meghan

Ondanks dat het internet een beetje Harry en Meghan-moe zijn, moeten we toegeven dat de twee een erg turbulent leven leiden. Zo was het echtpaar twee weken geleden betrokken bij een levensgevaarlijke achtervolging door paparazzi. Velen deed het incident denken aan het fatale ongeluk van Lady Diana.

Bronnen vertellen dat de hertog en hertogin van Sussex en de moeder van Meghan een prijsuitreiking verlieten waar paparazzi hun foto’s schoten. Vervolgens waren bij de achtervolging zes verduisterde voertuigen betrokken met onbekende mensen die door rode lichten reden, roekeloos op het gas trapten en niet om zich heen keken: levensgevaarlijk voor zowel Harry en Meghan als voor omstanders.

Luister onze podcast

Ook wij zijn nu in je oren te vinden! Nou ja.. wij kletsen wekelijks in ‘De GroepsApp’ over ons leven in de mediawereld. De eerste aflevering staat nu live, dus luister ‘m vooral lekker!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.