Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle en prins Harry maken het geslacht van hun tweede kind bekend

Het interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey zat vol nieuwe onthullingen. Zo vertelde Meghan over haar relatie met Kate Middleton, maar ging het natuurlijk ook over hun tweede kind. In het interview met Oprah onthulde het koppel het geslacht van hun tweede kind, die ze aankomende zomer verwachten.

Meghan Markle en prins Harry krijgen meisje

Tijdens het interview met Oprah Winfrey vertelt prins Harry glunderend: “Het is een meisje.” Oprah vraagt vervolgens aan hem wat hij voelde toen ze het geslacht ontdekten op de echo. “Fantastisch. We zijn heel dankbaar. Het is al geweldig om een ​​kind te krijgen, een of twee. Maar om een ​​jongen en daarna een meisje te krijgen, wat wil je nog meer? We hebben nu een familie, wij vieren en onze twee honden.”

Hun dochter wordt aankomende zomer verwacht en is hun laatste kind. Meghan Markle en prins Harry antwoorden beiden op de vraag van Oprah: “Ja, we houden het bij twee.” In februari maakten prins Harry en Meghan Markle bekend in verwachting te zijn van een tweede kindje. Met een zwart-wit foto gemaakt door beroemde fotograaf Misan Harriman werd de zwangerschap van Meghan aangekondigd. Het nieuws kwam als een verrassing nadat Meghan Markle eerder bekend maakte een miskraam te hebben gehad.

Miskraam

Meghan Markle had in juli een miskraam en schreef in november een krachtig essay voor The New York Times over het onderwerp en haar eigen ervaring. Ze hoopten hiermee anderen minder alleen te laten voelen na het doormaken van een miskraam. Hun eerste zoon, Archie Harrison, werd in mei 2019 geboren. Hij krijgt er nu een zusje bij en er wordt al naar babynamen geraden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.