Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo kijk je het interview van Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey in Nederland

Gisteravond was het eindelijk zo ver: het tell-all interview van Meghan Markle en prins Harry met niemand minder dan Oprah Winfrey. Hoewel we al een aantal trailers hadden gezien, was het een intens interview met nieuwe onthullingen over het Britse koningshuis. Het interview werd uitgezonden op CBS, maar hoe kun je het hele interview in Nederland bekijken?

Er is een Nederlandse zender die de rechten over het interview heeft gekocht en het hele interview uitzendt.

Interview Meghan Markle en prins Harry met Oprah Winfrey

Nooit eerder gaven ze zo’n diepgaand interview op televisie. Dit is dan ook de eerste keer dat ze praten over het neerleggen van hun taken als royals. Het spraakmakende interview met Oprah Winfrey bevatte veel nieuwe onthullingen. Zo vertelt Meghan Markle over de huidskleur van zoon Archie en hoe het Britse koningshuis zich daar zorgen over maakte. Ook deelt ze de moeilijke momenten en vertelt ze dat ze het op sommige momenten niet meer zag zitten.

Het vooraf opgenomen interview met Meghan en Harry was gisteravond op CBS te zien voor Amerikanen. Vanavond verschijnt het interview op de Britse televisie (na een lange biedingsoorlog), maar ook wij willen het uitgebreide interview met Meghan Markle en prins Harry zien. Goed nieuws: wij vertellen je precies hoe en waar je het interview kunt bekijken. En dat is sneller dan je denkt.

In Nederland kijken

En daar hoef je helemaal geen weken of dagen op te wachten. Net5 is namelijk de zender die de rechten van het interview heeft aangekocht. Zij zenden het interview exclusief in Nederland uit, net als dat ze dat deden bij de documentaire over Britney Spears. De grote vraag is natuurlijk wanneer het wordt uitgezonden. Ook daar hebben we antwoord op: dinsdag 9 maart om 20:30 uur wordt het gehele interview met Meghan Markle en prins Harry uitgezonden.

Meghan Markle’s look bij Oprah Winfrey is een ode aan prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.