Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 5 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo feliciteerden de Britse royals Meghan Markle met haar veertigste verjaardag

Gisteren was een speciale dag voor Meghan Markle, de actrice werd namelijk veertig jaar. De verjaardag van The Duchess of Sussex komt twee maanden na de geboorte van hun dochter Lilibet Diana en werd dan ook voornamelijk thuis gevierd. Wel zijn er plannen voor een verjaardagsfeest, waarvoor Meghan de partyplanner van vriendin Oprah Winfrey uitnodigde. Of de Britse royals op de gastenlijst staan, weten we niet. Wél kwam de Britse koninklijke familie met felicitaties voor Meghan Markle.

Zó feliciteerden de Britse royals Meghan Markle met haar veertigste verjaardag.

Felicitaties van Britse royals voor Meghan Markle

Ook de Britse royals zitten op social media en gebruiken het medium om belangrijke gebeurtenissen in de familie te delen, zo ook de verjaardag van Meghan Markle. Prinses Eugenie, de nicht van prins Harry, gaf zelfs aan mee te doen met haar nieuwe stichting. Op Instagram schreef ze, “To celebrate dear Meghan’s 40th birthday I’m contributing 40 minutes of mentorship to support women reentering the workforce. In the past two years, tens of millions of women around the world have departed the workforce. If you can, please join me and commit 40 minute to community, service or mentorship.”

Instagram / @princesseugenie

Ook Queen Elizabeth II gebruikte haar Instagram-account @theroyalfamily om Meghan te feliciteren met haar verjaardag. Ze deelde een collage van drie foto’s, die ze ook op Twitter plaatste. Daar zat ook een foto van Meghan Markle en Queen Elizabeth II samen bij. Bij de foto’s schreef ze, “Wishing The Duchess of Sussex a very happy birthday today!”

Instagram / @theroyalfamily

De broer van prins Harry, prins William, en zijn vrouw Kate Middleton gebruikten hun Instagram-account @dukeandduchessofcambridge ook om Meghan Markle te feliciteren. Ze deelden een throwback van Meghan, terwijl ze samen met prins Harry op bezoek was in Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Bij de foto schreven ze, “Wishing a happy 40th birthday to the Duchess of Sussex!”

Deze wens doet Meghan Markle ieder jaar op haar verjaardag (dus ook vandaag)

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.