Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Meghan Markle is 40 jaar: zo viert ze haar verjaardag

Meghan Markle blaast vandaag veertig kaarsjes uit. En hoewel de Britse royals hun verjaardagen niet al te groots vieren, gaat Meghan het natuurlijk anders aanpakken. In Californië heeft ze de voorbereidingen voor een verjaardagsfeest al gemaakt en zal ze haar vrienden met onder anderen Oprah Winfrey uitnodigen bij haar thuis in Montecito, Californië.

We praten je bij.

Meghan Markle is 40 jaar

Je veertigste verjaardag is natuurlijk een grote mijlpaal die gevierd moet worden. Hoewel er door het coronavirus geen enorm feest georganiseerd kan worden, laat Meghan Markle de gelegenheid toch niet voorbij gaan. Ze heeft dé partyplanner van Oprah Winfrey ingehuurd om haar gastenlijst uit te nodigen en de organisatie op zich te nemen, niemand minder dan Colin Cowie.

Kim Kardashian werd gisteren 40 en Kris Jenner organiseerde een surprise party

Colin Cowie is ook een favoriet onder andere celebrities als Jennifer Aniston en Kim Kardashian (en we weten allemaal hoe de feesten van de Kardashians eraan toegaan). Hij organiseert nu ook de veertigste verjaardag van Meghan Markle, die onder strikte coronaregels doorgaat in haar eigen tuin in Montecito. Een bron vertelt aan The Mirror dat Meghan het graag klein houdt, “Megan wants a small gathering. About 65 people are invited, including her closest friends and family. Colin was recommended to her by Oprah who always puts on fabulous parties.”

netflix meghan markle prins harry zwanger
EPA/NEIL HALL EPA/NEIL HALL

Eten en drinken

Colin weet precies hoe hij de verjaardag van Meghan Markle tot een succes moet maken. Hij zou dan ook een ‘grazing table’ neerzetten voor de gasten, waarbij ze van allerlei lokale snacks en wijnen kunnen genieten. Toch wordt niet alles door Colin geregeld, want prins Harry wil de verjaardagstaart voor zijn vrouw zelf kopen. Hij haalt deze bij een lokale bakkerij uit Santa Barbara, genaamd Posies & Sugar. De taart zou een nudekleurige basis hebben en versierd worden met allerlei bloemen. Voor 65 gasten is er echter wel een groot exemplaar nodig, maar daar weet prins Harry vast raad mee.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.