Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze wens doet Meghan Markle ieder jaar op haar verjaardag (dus ook vandaag)

Vandaag viert niemand minder dan Meghan Markle haar veertigste verjaardag. En hoewel er nu geen groot feest op de planning zal staan, mag er natuurlijk wel wat gevierd worden. Er is namelijk één ding die ieder jaar hetzelfde is op de verjaardag van Meghan, namelijk de wens die ze doet als ze de kaarsen op haar verjaardagstaart uitblaast.

We praten je bij.

Meghan Markle viert veertigste verjaardag

Vandaag, op 4 augustus, wordt Meghan Markle veertig. De Amerikaanse actrice kwam afgelopen jaar vooral in het nieuws door haar openhartige interview met Oprah Winfrey, dat op televisie werd uitgezonden. Ook onthulde ze eerder dat ze een miskraam heeft gehad, maar werd ze later weer zwanger. Inmiddels zijn Meghan en Harry ouders van hun dochter Lilibet Mountbatten-Windsor. Nu staat er een andere mijlpaal voor de deur: haar veertigste verjaardag.

meghan markle afwezigheid begrafenis prins philip
AFP Tolga AKMEN / AFP

Eerder vertelde Meghan Markle al over haar favoriete chocoladetaart op haar lifestyleblog The Tig. De website is inmiddels gedeactiveerd, maar ze schreef toen over de taart, “Het is gooey in het midden en prachtig om naar te kijken. Daar hoef ik niet over na te denken. Al mijn dilemma’s vliegen zo het raam uit als ik mijn mouwen opstroop om deze te maken.” Grote kans dat deze taart op het menu staat en als de kaarsen worden uitgeblazen doet Meghan áltijd dezelfde wens. Welke dat is?

Meghan Markle en prins Harry onthullen hoeveel kinderen ze zouden willen

De wens van Meghan Markle

Ieder jaar reflecteert ze op het afgelopen jaar en maakt ze een wens voor de toekomst. De inspiratie haalde ze van haar moeder Doria Ragland. “Mijn moeder zei altijd dat verjaardagen je persoonlijke Nieuwsjaarsdag waren. Jouw kans om je eigen voornemens te maken en voorspellingen te doen voor het komende jaar.” Meghan schreef op The Tig waar ze ieder jaar voor wenst, “Ik wens voor meer verrassingen, meer avontuur, meer kansen om te groeien, meer dagen gevuld met giechelen en grapjes, meer heerlijke maaltijden, en meer inspiratie. Altijd meer inspiratie.” Vandaag doet ze weer dezelfde wens. Happy birthday, Meghan.

De treurige overeenkomsten tussen de interviews van Meghan Markle en prinses Diana

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.