Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 14 sep 2023
Leestijd: 3 minuten

Meghan Markle werd zonder trouwring gespot bij de Invictius Games – dit is de reden

Meghan Markle en prince Harry zijn natuurlijk al járen een geliefd onderwerp van gesprek. Ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden en wat ze doen, worden ze onophoudelijk gevolgd, gefotografeerd en nauwlettend in de gaten gehouden. Zo dus ook bij de Invictus Games die momenteel plaatsvinden in Düsseldorf.

Waar is de ring van Meghan gebleven?

Bijzonder evenement voor Harry en Meghan

Hoewel Harry en Meghan al sinds 2020 geen “koninklijke” taken uitvoeren, zetten ze een aantal van hun taken toch gewoon voort. Een daarvan is het bezoeken van de Invictus Games, die dit jaar in Duitsland plaatsvonden.

De Invictus Games hebben een speciale plek in het hart van het ex-koninklijke koppel. Prins Harry is een van de medeoprichters van de sportcompetitie voor gewonde en gehandicapte militairen. Het was dan ook niet de eerste keer dat de twee samen aanwezig waren. In 2017 maakten ze op het evenement in Toronto hun officiële debuut als stel. Zelfs toen de competitie in ons eigen Den Haag plaatsvond waren ze erbij om de sporters aan te moedigen en te inspireren.

De grote afwezige

De afgelopen dagen, tijdens hun bezoek aan de wedstrijden en de bijbehorende activiteiten, viel iets ongebruikelijks op bij mede-toeschouwers. Meghan droeg namelijk haar trouwring niet bij geen enkele gelegenheid. Dit zorgde voor een kleine (figuurlijke) hartverzakking onder fans, vooral na maanden van speculatie over mogelijke huwelijksproblemen tussen de voormalige royals. Toch laten de beelden uit Duitsland een totaal ander verhaal zien, waarbij enige vorm van ruzie ver te zoeken lijkt.

De échte reden van de afwezigheid

Dikke pech voor alle sensatiezoekers en een hoera voor de fans. Meghan heeft namelijk gewoon een hele goede reden om haar trouwring momenteel niet te dragen. Net zoals bij ieder ander die een ring met flinke knoeperts van stenen draagt, is het namelijk soms nodig om het juweel een beurt te geven. Bij het exemplaar van Meghan waren de steentjes wat los komen te zitten, en was er dus best wat haast om hier wat aan te doen. Voordat de waardevolle stenen uit het metaal los zouden raken.

Romantische ring met een verhaal

De stenen in de ring zijn niet alleen peperduur en waardevol doordat Prince Harry gebruik heeft gemaakt van kostbare materialen. Achter de ring die hij, speciaal voor Meghan, liet ontwerpen bij Van Cleef & Arpels, zit een bijzonder verhaal. De trouwring bevat namelijk diamanten van zijn moeder, Princess Diana. En alsof dat het nog niet bijzonder genoeg maakte, voegde romanticus Harry er nog twee stenen aan toe uit Botswana, waar Meghan en Harry de eerste periode van hun relatie samen doorbrachten.

Uitbereiding van Meghan’s collectie

Toch is dit niet alles dat Meghan om haar vinger draagt. Inmiddels is er al weer een bijzondere toevoeging aan haar ringvinger gedaan. Om de geboorte van hun eerste kindje, Prince Archie, te vieren, ontwierp Harry namelijk nog een ring voor Meghan. Ditmaal een met een ring vol diamantjes en met geboortestenen van zowel Meghan en Archie als van hemzelf. Die Harry snapt wel wat voor cadeautjes hij moet geven dus. Of Meghan heeft een bijzonder groot talent om hints te droppen. Dat kan natuurlijk ook nog.

Meghan Markle gespot bij fastfoodketen In-N-Out, dít bestelt zij daar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.