Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 23 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Twitter praat alleen nog maar over het nieuwe Koreaanse Netflix-drama ‘My Name’

Kortgeleden waren we allemaal geobsedeerd met Squid Game. De meest succesvolle show van Netflix ooit komt helaas na negen aflevering tot een eind, dus was het tijd om wat nieuws te zoeken. Nu zijn we – net als de rest van de wereld – fan van een nieuwe Koreaanse dramaserie genaamd ‘My Name’. De serie is al vanaf 15 oktober te zien op Netflix en het zal niet lang meer duren voordat we ook deze serie hebben uitgekeken.

Dit is de nieuwe serie die je wil bingen.

Koreaanse Netflix-drama ‘My Name’

My Name, die nog maar kort op Netflix staat, kwam al snel in de top 10-series van Netflix te staan en wij snappen wel waarom. De serie – die een 8,2 scoort op IMDb – volgt een jonge vrouw genaamd Yoon Ji-woo, die haar vader wil wreken nadat hij voor haar deur is doodgeschoten. Om dit te doen sluit Ji-woo zich aan bij de beruchte Dongcheon-bende. Ze stopt al haar vertrouwen in de machtige misdaadbaas, die ervoor zorgt dat ze undercover kan werken bij de politie.

Fans zijn er vroeg bij. De serie staat pas net een week op Netflix, maar ze gaan nu al los op Twitter over de spannende serie. Ze hopen dat er een tweede seizoen van de serie komt en bespreken met elkaar wat ze zo goed vinden aan de serie. Of het nou gaat over het uitstekende acteerwerk of de wraakmissie van Yoon Ji-woo, fans lijken er geen genoeg van te kunnen krijgen. Ze zijn vooral obsessed met de hoofdrolspeler Han Soo-hee en haar ongelofelijk goede acteer-skills als Yoon Ji-woo.

Reacties

Fans hebben veel te zeggen over de nieuwe Netflix-serie ‘My Name’ en laten dit weten op Twitter met memes en Tweets. Zo zegt een fan: “Good is an understatement, now I’m back to drama hunting my favorite kdrama ended😭😭” en een andere fan reageert: “Finished #MyName last night. All I can say is Han Sohee best actress. Drop everything and watch My Name on Netflix!” Wij hebben de beste reacties voor je op een rij gezet.

Series komen en gaan, maar gelukkig blijft Netflix altijd bestaan. Wij zijn benieuwd wat jij van deze nieuwe serie vindt.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.