Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 22 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele geeft een geniale reactie als haar gevraagd wordt te kiezen tussen William en Harry

Adele is terug van weggeweest en wij zijn blij dat ze er weer is. De zangeres bracht vorige week vrijdag een nieuwe single uit en fans – inclusief wij – zijn obsessed met het lied. Adele staat weer vol in de media-aandacht en geeft veel interviews. Zo is ze ook te zien in de nieuwste 73 Questions With video van Vogue en Adele had het beste antwoord op een van de vragen.

Adele is terug

Volgende maand brengt Adele haar nieuwe album “30” uit. Wij kunnen niet wachten en draaien tot die tijd haar nieuwe singel ‘Easy On Me’ helemaal plat. Haar nieuwe single is al meer dan 87 miljoen keer gedraaid op Spotify. Fans gaan helemaal los om het nummer en wij snappen wel waarom. Er zit namelijk een hele emotionele boodschap achter het nummer.

Adele is zelf helemaal gefocust op haar nieuwe album. Om te vieren dat haar album volgende maand uitkomt, houdt ze Instagram-lives en geeft ze interviews. Zo haalde ze deze week al uit naar Ed Sheeran over de releasedatum van hun albums. Nu zien we de zangeres weer in een interview en dat is de welbekende 73 Questions With van Vogue.

Adele had het meest hilarische antwoord op de vraag hoeveel sekspartners ze heeft gehad

Vragen van Vogue

De interviewer van Vogue stelde een hele reeks interessante vragen aan Adele, maar er was er één die fans opviel. Naast de vraag of Adele weer op tour wil gaan – waarop ze gelukkig “ja” antwoordt – vraagt de interviewer Adele ook om tussen verschillende mensen te kiezen. The Spice Girl of The Beatles, Blur of Oasis en uiteindelijk Prins William of Prins Harry. Op die laatste keuze geeft ze een heel duidelijk antwoord.

Zonder te twijfelen draait de zangeres zich om en zegt “Prins Harry”, waarna ze in de camera lacht en de interviewer antwoordt: “spicy!” Dit is niet de eerste keer dat Adele haar zwak voor Harry laat zien, dus het is logisch dat fans losgaan. Ze overspoelen Twitter met opmerking over het interview. Zo wijst een fan ons erop dat Adele Harry sneller kiest dan Meghan Markle, die in 2015 dezelfde vraag kreeg.

We hadden deze reactie van Adele kunnen verwachten. Ze vertelde namelijk in 2011 in een interview met Glamour UK al dat ze Harry wel ziet zitten. “I’m after Prince Harry. I know I said I wouldn’t go out with a ginger, but it’s Prince Harry! I’d be a real duchess then. I’d love a night out with him, he seems like a right laugh.”

Bekijk hieronder het hele interview van Vogue met Adele.

Wij zijn in ieder geval blij dat Adele weer terug is.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.