Anne Smits
Anne Smits Post 6 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Met deze items creëer jij dezelfde kledingkast als die van Sofia Richie

Sofia Richie is living the dream. Haar sprookjesachtige bruiloft, met maar liefst drie (!) jurken van Chanel, wekte op de NSMBL-redactie hier en daar nogal wat jaloezie op. Lionel Richie’s dochter flaneert ook op haar TikTok in de mooiste looks waar elk meisje van droomt. En dat al op haar 24ste. Wil jij net zo’n elegante kledingkast als Sofia? Zo creëer je haar look.

Say bye to Alix Earle and Matilda Djerf: Sofia Richie is the new it-girl.

Zo kleed jij je net als Sofia Richie

Sofia Richie’s stijl in een aantal woorden samengevat: klassiek, elegant, stijlvol, vrouwelijk.. en ga zo maar door. Haar looks geven ook wel old money vibes. Wil je precies dezelfde kledingkast als Sofia herself, dan zal je aardig wat centjes neer moeten leggen. Ze heet niet voor niet Richie. Geen zorgen. Mango lanceert recent een Capsule-collectie die perfect past in de elegante stijl van Sofia.

Run to Mango

Satijnen blouse met verendetail – € 180,00 en Satijnen broek met verendetail – € 200,00

Mango heeft ons manifest gehoord. Zo bracht Mango recent een Capsule-collectie uit met verfijnde en luxe items, voornamelijk in het wit. Wat ons betreft kan het niet meer in de stijl van Sofia Richie dan deze satijnen set met veren. Goedkoop is de set niet, maar duurder dan Sofia’s Chanel-jurk zal het niet worden.

Haltertop met grote bloem – € 150,00

Ook zit de Capsule-collectie vol met items met bloemen wat perfect past in de stijl van Sofia Richie.

Satijnen jurk met volumineuze mouwen – € 300,00

Net als dat Sofia af en toe afwijkt van de klassieke kleuren, heeft ook Mango een aantal opvallende items in hun collectie. En laat Fuchsia net een van Sofia’s favoriete kleuren zijn.

Jurk met asymmetrisch decolleté – € 180,00

Ook kan zwart natuurlijk niet in de elegante kledingkast van Sofia ontbreken. Om deze te kunnen bemachtigen, zal je jezelf wel op een wachtlijst moeten zetten. In tegenstelling tot de andere items, is deze jurk op dit moment helaas uitverkocht.

Deze zomerse collectie van Mango x Simon Miller wil je niet missen

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.