Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 24 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Het iconische Met Gala staat bijna voor de deur: hier kijk je de livestream

Als er één rode loper-event is waar we naar uitkijken dan is het het Met Gala wel. Dit iconische gala (wat officieel het Costume Institute Gala of het Costume Institute Benefit heet) vindt elk jaar op 1 mei plaats in New York, in en rondom het Metropolitan Museum of Art. Er wordt dan geld ingezameld ten voordele van het Art’s Costume Institute. Allemaal leuk en aardig, maar wij gaan natuurlijk vooral kijken naar de outfits die er elk jaar getoond worden door de genodigden.. en natuurlijk om te kijken wie er allemaal een invite van miss Wintour heeft gehad.

Met Gala thema

Als je een beetje bekend bent met hét event van het jaar, dan weet je dat er ook elk jaar een thema aan verbonden zit. Dit jaar is dat ‘In honor of Karl’ – een ode aan de overleden ontwerper Karl Lagerfeld. Dat betekent veel inspiratie voor de gasten, want Karl stond aan het hoofd van vele modehuizen. Denk aan Balmain, Patou, Chloé, Fendi, Chanel én hij had natuurlijk ook zijn eigen merk Karl Lagerfeld. Heel veel stijlen, heel veel ontwerpen..

De officiele co-chairs van dit jaar zijn Michaela Coel, Penélope Cruz, Roger Federer, Dua Lipa en natuurlijk Vogue’s Anna Wintour.

Kijk de livestream van Met Gala

De livestream wordt gehost door La La Anthony en hij wordt vergezeld door Derek Blasberg en Saturday Night Live-Chloe Fineman. Ook Emma Chamberlain keert terug als de speciale correspondent van Vogue. Dat was vorig jaar ook zo.. toen had Chamberlain die geweldige maar ongemakkelijke interactie met Jack Harlow. We moeten er nog steeds om lachen als we ‘t zien.

Wanneer en waar kijk de de livestream? Op de pagina van Vogue worden de beelden gedeeld. Het event begint om half 7 ‘s avonds in New York, dus dat is bij ons om half 1 ‘s nachts.. van maandag 1 mei op dinsdag 2 mei. Good luck..

Sofia Richie trouwde dit weekend: dit is alles wat je wil weten over de sprookjesachtige bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.