Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity 5 feb 2024
Leestijd: 2 minuten

Miley Cyrus wint 2 Grammy’s, maar vergeet iets héél belangrijks aan te trekken

Miley Cyrus staat bekend om haar ongeremde gedrag (I Can’t Be Tamed, zo zong ze in één van haar nunmmers) en zo zal ze altijd blijven. Gister won ze twee Grammy’s en in haar ontvangstspeech gaf ze toe iets te zijn vergeten. Wat dat precies is? Tjsa.. het kan ook maar één ding zijn.

Haar ondergoed.

Miley Cyrus vergeet ondergoed tijdens Grammy’s

Het nummer Flowers kreeg maar liefst twee (!) Grammy’s: in de categorie ‘Best pop solo performance’ en ook won ze ‘Record of the year’. Toen ze haar prijs in ontvangst nam, moest haar wel iets van het hart. Na iedereen bedankt te hebben, vertelde ze: “I don’t think I forgot someone. But I might have forgotten underwear”. Miss Cyrus stond dus zonder ondergoed op het podium – niet dat we daar iets van zagen, aangezien ze gewoon een nette jurk aan had. Maar het is wel écht Miley, om zoiets dan toch even te noemen.

Bekijk het fragment hieronder:

@mtvuk

“My main gays, your… fiancée?” 😫 Miley Cyrus we have missed you so much! The queen of our hearts finally got her flowers last night and won the first #GRAMMys of her 16-year career ❣️ Here she is accepting Record of the Year looking like a billion dollars 💐 #mileycyrus #mtvuk #mtvceleb

♬ original sound – mtvuk

Taylor Swift negeerde Céline Dion

Er gebeurde natuurlijk nóg veel meer tijdens deze feestelijke avond. Taylor Swift mocht gisterenavond de Grammy voor ‘album van het jaar’ in ontvangst nemen. Céline Dion stond op het podium klaar om ‘m aan Taylor te geven. Maar van een momentje was geen sprake, Taylor pakte de Grammy namelijk uit de handen van Céline zonder haar eventjes aan te kijken. En zoals verwacht, vielen veel Grammy-kijkers over dit moment. Threads en X staan vol met opmerkingen over dit ietwat onhandige moment. Lees meer over dit voorval en bekijk alle reacties hier.

Alle winnaars van de Grammy’s

De Grammy’s zijn voor de muziekindustrie wat de Oscars zijn voor de filmindustrie, enorme prijzen dus. Gisterenavond was het zo ver: toen werden de Grammy’s van 2024 uitgereikt. Wij zetten alle grote winnaars voor je op een rij, want het zijn er een hoop. You’re welcome.

Wie is Griselda Blanco? Dit is het échte verhaal achter de nieuwe Netflix-show

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.