Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Millie Bobby Brown heeft een korte blonde coupe en wij zijn fan

Soms vergeten we even dat Millie Bobby Brown beroemd werd toen ze bijna kaal was. De laatste tijd gaat ze door het leven als brunette, met lange lokken die verlengd zijn met extensions. Toch kiest ze nu voor een heel andere look: ze heeft een korte blonde coupe en wij zijn obsessed.

Millie Bobby Brown postte haar haartransformatie op Instagram.

Millie Bobby Brown is blond

Een paar dagen geleden postte Millie op Instagram over haar nieuwste haartransformatie. Een selfie met de caption, “☆ n then she was blonde ☆” verscheen op Instagram. Later postte ze een video over Galentines Day, die wederom haar nieuwe coupe toonde. Haar nieuwe kapsel is een schouderlange bob, met balayage blonde punten en halo-highlights.

Ze combineert haar nieuwe kapsel met een wit t-shirt onder een mesh roze top en een coole zilveren ketting. Een volledige make-uplook is overbodig, want Millie gaat voor een natuurlijke, glanzende look met lippenbalsem. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij zijn groot fan van de look en kunnen niet wachten tot we weer naar de kapper mogen.

Florence By Mills

Millie Bobby Brown heeft haar eigen cosmeticamerk, Florence By Mills, waarmee ze haar prachtige
en natuurlijke looks creëert. Ook haar volgers zijn groot fan van het merk. Door haar nieuwe haartransformatie denken veel van haar volgers bij het zien van de video dat het Sadie Sink was, een andere ster uit Stranger Things.

Hold on – Millie Bobby Brown wilde in Game of Thrones spelen maar werd afgewezen

Reacties als, “For a second I thought it was Sadie” en, “I think that was Sadie at first lol” zien we onder haar nieuwe Instagram-post. En eerlijk is eerlijk, wij zien de gelijkenissen ook.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.