Tessa Ham
Tessa Ham Celebrity 4 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Zoveel vermogen heeft Millie Bobby Brown (Stranger Things) al op 18-jarige leeftijd

Terwijl jij op 18-jarige leeftijd waarschijnlijk compleet blut was, is dat bij Millie Bobby Brown een ander verhaal. Nadat de actrice op 12-jarige leeftijd voor het eerst in Stranger Things te zien was als Eleven, heeft Millie Bobby Brown een indrukwekkend net worth opgebouwd.

Over hoeveel vermogen hebben we het hier? En waar verdient Millie Bobby Brown naast Stranger Things nog meer haar geld mee?

Millie Bobby Brown net worth

Volgens Celebrity Net Worth heeft Millie Bobby Brown maar liefst 10 miljoen dollar (9.3 miljoen euro) op haar naam staan.

Het grootste gedeelte hiervan heeft ze verdiend met haar rol in Stranger Things, maar door haar doorbraak in de sci-fi serie zijn er ook heel wat andere lucratieve kansen op haar pad gekomen.

Milly Bobby Brown salaris Stranger Things

Het zal je waarschijnlijk niets verbazen dat Millie Bobby Brown één van de best betaalde castleden van Stranger Things is. De actrice begon aan de serie met hetzelfde salaris als haar andere jonge co-stars (20.000 dollar per aflevering), maar verdient inmiddels 50.000 per aflevering meer dan de rest.

In seizoen 3 verdiende de actrice 300.000 dollar per aflevering. Aangezien dat seizoen acht afleveringen had, verdiende Millie dus 2.4 miljoen dollar voor het hele seizoen.

Andere films

Dat is al indrukwekkend, maar helemaal als je je bedenkt dat de jonge actrice inmiddels nog meer succesvolle projecten op haar naam heeft staan. Zo kreeg ze volgens geruchten 1 miljoen dollar voor haar rol in Godzilla: King of the Monsters en nog meer geld voor de sequel Godzilla vs. Kong.

Voor haar rol in Netflix-fim Enola Holmes kreeg Millie Bobby Brown zelfs – houd je vast – 6.1 miljoen dollar. Daar hebben we het geld dat ze verdiende als producer nog niet eens bij opgeteld (500.000 dollar).

In de komende jaren zal haar net worth alleen nog maar groeien, want na de populariteit van de eerste film, krijgt de actrice voor het vervolg van Enola Holmes naar verluidt 7.5 miljoen dollar. De film Damsel, waar ze de rol van een prinses in speelt, staat ook al vast in de toekomst als inkomstenbron.

Andere inkomstenbronnen

Millie Bobby Brown tekende in 2017 bij een modellenbureau en verdient naast haar filmrollen dus ook aan haar modellenklussen voor andere Calvin Klein en Louis Vuitton. Tel daar haar endorsements en samenwerkingen bij op en ze zal met deze inkomstenstroom ook een aardig zakcentje verdienen.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft Millie ook nog eens een eigen beautymerk (Florence By Mills). Als je dit zo allemaal opnoemt, is het niet gek dat de actrice op 18-jarige leeftijd al multimiljonair is – dat maakt het alleen niet minder knap.

Wij kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor haar in petto heeft. We gaan vast nog veel van haar zien!

Stranger Things-kijkers zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over seizoen 4

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.