Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 29 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Stranger Things-kijkers zeggen op Twitter allemaal hetzelfde over seizoen 4

Vrijdag 27 mei was het eindelijk zover: toen verscheen de eerste helft van het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix. Fans moesten enige tijd wachten voordat ze weer van de Netflix-serie konden genieten en daar zijn ze dan ook direct mee begonnen. Stranger Things-kijkers zeggen op Twitter namelijk allemaal hetzelfde over seizoen 4.

Na drie jaar eindelijk weer genieten!

Stranger Things seizoen 4

Eindelijk: het vierde seizoen van Stranger Things is sinds afgelopen vrijdag op Netflix te zien. Kijkers zijn direct begonnen met het bingen van het langverwachte seizoen (fans moesten 3 jaar wachten!!) en wij geven ze groot gelijk. Als we de trailer van seizoen 4 mogen geloven is het nieuwste seizoen namelijk spannender dan ooit.

Echte Stranger Things-fans herinneren zich vast en zeker nog de finale-aflevering van seizoen 3. Die was namelijk ontzettend spannend en seizoen 4 lijkt vanaf dat moment verder te gaan. Onze favoriete personages zijn namelijk allemaal terug te zien in de strijd tegen de demogorgons en het lijkt erop dat fans massaal begonnen zijn met kijken.

Twitter

Nadat fans jaren lang hebben moeten wachten op nieuwe afleveringen van Stranger Things kijken wij er niet van op dat ze de serie massaal aan het bingen zijn. Wijzelf zijn namelijk ook al begonnen met kijken en de serie is zoals verwacht weer geweldig. Het duurde dan ook niet lang voordat fans naar Twitter gingen om het nieuwste seizoen van de Netflix-serie te bespreken en ze zeggen allemaal hetzelfde.

Heel de wereld zat vrijdag namelijk klaar om seizoen 4 te gaan kijken en dat bracht de nodige problemen met zich mee. Er waren namelijk zoveel kijkers dat Netflix spontaan last kreeg van een storing. Zo schrijft een kijker op Twitter: “I did not wait 3 years for stranger things s4 just for my netflix to crash when right as it comes out.” Andere fans schrijven: “WE BROKE NETFLIX” en “counted down the release of stranger things 4 just for netflix to crash lmao.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.