Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Beauty 20 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Move over Cloud skin: ‘Mirror skin’ is de nieuwste K-beauty trend die je wil proberen

Another day, another K-beauty trend die razend populair is. Dit keer staat op het lijstje de ‘Mirror skin’, aka een glanzende huid dat reflecteert als een spiegel. Het werkt niet alleen enorm verzorgend, het laat de huid ook (letterlijk) stralen. De techniek is de perfecte huidverzorging voor aankomende zomer, als je het ons vraagt.

We vertellen je alle ins and outs over de techniek.

Mirror skin: de nieuwste K-beauty trend

Eerder introduceerden we al de ‘Cloud skin‘ en de ‘Rewilding skin‘, twee beautytrends die de huid verzorgen en laten stralen. Ook Mirror skin behoort tot het rijtje van technieken waarvan de huid daadwerkelijk gaat stralen. Doormiddel het gebruiken van serums, toners en andere huidverzorgingsproducten krijg je binnen no-time een glanzende en stralende huid. Hoe je Mirror skin toepast aan jouw skincare routine? We leggen het je uit.

Zo pas je Mirror skin toe aan je routine

Om je doel te bereiken en een prachtig stralende huid te krijgen moeten er uiteraard wel een paar belangrijke stappen ondernomen worden. Zo zijn fijne behandelingen als peelings en het gebruiken van serums voor het opdoen van je make-up erg van belang. We hebben duidelijk op een rijtje gezet hoe je dit het beste kunt bereiken.

1. Dunne texturen, meer lagen

Begin bij het aanbrengen van dunne lagen serum, het liefst een verfrissende en hydraterende variant. Hiermee verzorg je de huid en komt straks de glans en glow extra goed naar boven.

2. Toning

Vervolgens is het tijd om te reinigen: een fijne toner helpt hier perfect bij. Hier zijn verschillende varianten van, denk bijvoorbeeld aan een lotion of watergel.

3. Hydraterende moisturiser of crème

De laatste stap voor de perfecte skincare routine is het gebruiken van een hydraterende crème of moisturiser. Het wordt het meest aangeraden om een product te gebruiken die hydratie aantrekt en deze aan te brengen op plekken op je gezicht die droog zijn. Hierdoor haal je het beste in het product naar boven en kan het zelfs licht absorberen (waardoor die prachtige glow dus ontstaat).

4. Peeling

Om het beste van je huid naar boven te halen kan het helpen om één tot twee keer per week een peeling te doen. Hiermee verwijder je dode huidcellen, verminder je de kans op een rode en geïrriteerde huid en blijft je huid glanzend en gezond.

Na deze uitgebreide huidverzorging kun je uiteraard gewoon je make-up producten aanbrengen zoals je normaal doet. Van de verzorgende huidproducten blijft je huid glad, gezond en stralend, wat je na een paar weken al zult zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.