Aartie Narain
Aartie Narain Entertainment 8 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Wait – Zó zag de cast van Modern Family er aan het begin van de serie uit

We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat we fan zijn van de serie Modern Family. Er zijn inmiddels al elf seizoenen van Modern Family gemaakt,  en in de loop van jaren zijn we verliefd geworden op verschillende persoonlijkheden van de families Dunphy, Tucker en Pritchett. De cast is inmiddels flink wat veranderd.

In al die jaren heeft de familie heel wat doorgemaakt en zijn de acteurs die ze spelen ‘opgegroeid’ voor onze ogen.

Zo zag de cast van Modern Family er eerst uit

Elf jaar is een lange tijd, dus het is niet zo gek dat de cast van de geliefde serie veel veranderd is. Wij blikken terug op het eerste seizoen van Modern Family. Zo zagen de acteurs er eerst uit.

1. Sofía Vergara als Gloria Delgado Pritchett

Sofia Vergara is sinds het eerste seizoen al getrouwd met Jay Pritchett en we zijn fan van haar spicy karakter.  Door de jaren heen is ze niets veranderd (alleen van haarkleur) en is ze nog steeds een prachtige vrouw.

Modern Family cast
ANP

2. Ed O’Neill als Jay Pritchett

We houden allemaal van de iets wat te eerlijke Jay Pritchett en hij is het hoofd van het huishouden. is in veel opzichten Jay Pritchett, hij . We kennen Ed ook van zijn iconische rol uit klassieker Married With Children.

ANP

3. Rico Rodriguez als Manny Delgado

Rico Rodriguez werd gecast als Manny toen hij tien jaar oud was, wat betekent dat hij de rol bijna de helft van zijn leven heeft gespeeld. We kennen Manny als het kind dat te volwassen is voor zijn leeftijd en een grote romanticus.

ANP

4. Julie Bowen als Claire Dunphy

Hoewel Claire Dunphy veel weg heeft van haar vader Jay Pritchett, zit ze toch veel met medeleven en grappen. Julie Bowen verdiende twee Emmy’s met haar rol in Modern Family.

ANP

5. Ty Burrell als Phil Dunphy

We kennen Ty Burrel natuurlijk als Phil Dunphy, aka the cool dad.  Phil’s grappige karakter maakte hem al snel de favoriet van de show. Phil Dunphy laat ons al jaren lachen en zijn humor is (gelukkig) door de jaren heen niet veranderd.

Modern Family cast
ANP

6. Nolan Gould als Luke Dunphy

Net als Ariel Winter en Rico Rodriguez, begon Nolan Gould aan de show toen hij elf jaar oud was. Luke heeft een gigantische verandering doorgemaakt gedurende de serie. We hebben de jonge acteur op het scherm zien opgroeien.

Modern Family cast
ANP

7. Ariel Winter als Alex Dunphy

Ariel Winter was, net als Nolan Gould, pas elf toen ze de rol van Alex Dunphy kreeg. Haar pientere karakter was te leuk om te volgen vanaf het eerste seizoen en we hebben haar zien opbloeien tot een prachtige vrouw.

8. Sarah Hyland als Haley Dunphy

Saray Hyland aka Haley Dunphy was de oudste van de Dunphy’s. Gedurende seizoenen zagen we haar rebelse kant, maar ze groeide langzamerhand naar een verantwoordelijke volwassen vrouw.

Modern Family cast
ANP

9. Jesse Tyler Ferguson als Mitchell Pritchett

Jesse Tyler verdiende vijf Emmy-nominaties voor zijn rol als Mitchell en dan snappen we wel.  Hij vormde samen met Cam een geweldig stel. Gedurende de serie is Jesse Tyler Ferguson weinig veranderd.

Modern Family cast
ANP

10. Eric Stonestreet als Cameron Tucker

We kennen Cam Tucker allemaal van zijn hilarische grappen en hij werd al snel één  van de favorieten van Modern Family. Eric Stonestreet, oftewel Cam, heeft in het echte leven ook als clown gewerkt. Zijn naam was toen Fizbo.

ANP

11. Aubrey Anderson als Lilly Tucker-Pritchett

Aubrey Anderson-Emmons was vanaf het derde seizoen te zien als Lily, de dochter van Cameron en Mitchell. Al van kleins af aan hebben we haar kunnen zien opgroeien in de serie. Cute.

Modern Family cast
ANP

Lees ook: Fan van Modern Family? Deze 16 feitjes zou iedere fan moeten kennen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.