Gina Koninkx
Gina Koninkx Beauty 27 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

De 90’s bob is terug maar deze coupe is zo kort dat we het nauwelijks een bob kunnen noemen

Niet alleen op het gebied van kleding zijn de trends uit de nineties massaal op hun retour, ook haartrends uit deze jaren zien we ineens overal. Zo ook de 90’s heartthrob bob, een bob die extreem kort is.

Het mag kort, korter, kortst.

De 90’s heartthrob bob

Bel je kapper maar vast om een afspraak te maken, want wie deze look ziet is direct verkocht. Toegegeven, het is een beetje aan de korte kant maar jij hebt deze zomer eindelijk eens niet te maken met die warme lokken in je nek. Ge-nie-ten.

P.s. neem je boykie ook meteen mee naar je kapper want het kapsel kan door zowel mannen als vrouwen worden gedragen. Hijs jezelf daarna beiden in een vintage 501 Levi’s en iedereen is vergeten wie Danny Zuko en Sandy Olsson zijn.

De coupe in kwestie

Deze bob is dus wat korter dan we van de gewoonlijke bob gewend zijn. Hij komt – als je het écht volgens het boekje wil doen – nauwelijks onder je oren uit. Het haar wordt aan de achterkant in laagjes geknipt om het meer volume te geven. De lokjes aan de voorkant worden ook wat korter geknipt, deze zou je nét achter je oor moeten kunnen dragen of eventueel vast moeten kunnen zetten met een schuifje.

Natuurlijk rock je de look ook met een iets langere lengte. We kunnen ons zo voorstellen dat je begint met een iets langer model en steeds een stapje verder gaat. Voor wie rustig aan wil beginnen, dat ziet er dan ongeveer zo uit:

Overtuigd? Haast je voor een afspraak bij de kapper, want hier wil je zo snel mogelijk mee gespot worden.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.