Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 27 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo combineer jij een sweatshirt in combinatie met een bikershort – dé iconische outfit van prinses Diana

Je kleden in de lentemaanden kan soms een uitdaging zijn. Het ene moment moet je een winterjas pakken zodra je naar buiten stapt, het andere moment zweet je je een ongeluk in dezelfde jas en grijp je zelfs naar je zomerjurkjes met blote benen. De volgende dag moet je dan wel weer die winterjas aan. Arhhhhhggg.. welkom in Nederland. Een sweatshirt in combinatie met een bikershort kan een goede oplossing zijn. En laat dit nu óók nog eens de iconische combinatie van prinses Diana zijn waar heel Pinterest mee vol staat.

Wij vertellen je hoe ook jij deze combinatie rockt.

Sweatshirt en biker short

Leuke maar praktische outfitideeën voor de overgangsperiode van de lente naar de zomer zijn natuurlijk altijd welkom. Een goede optie is de klassieke combinatie waar prinses Diana bekend om stond: een sweatshirt met een bikershort.

Deze combinatie is voor de twijfelachtige dagen warm genoeg om te voorkomen dat we staan te rillen van de kou, maar tegelijk ook koel genoeg om te voorkomen dat we gaan zweten. Bovendien kun je altijd een extra laag toevoegen of juist je sweatshirt uittrekken als je daaronder een leuk topje draagt.

Benieuwd hoe jij een sweatshirt in combinatie met een biker short anno 2022 het beste kunt rocken? Wij laten het je zien.

Een co-ord set

Tegenwoordig zijn co-ord sets helemaal in: matchende tops en broekjes. Deze trend kan je goed combineren met de sweatshirt x bikershort trend. Hip + hip = dubbel zo hip. Wie wilt dat nou niet?

Neon

Felle neon kleuren zijn anno 2022 helemaal in. Ga daarom voor een sweatshirt of een biker short in een felle kleur. Succes guaranteed.

Met gave accessoires

Een sweatshirt in combinatie met een biker short ziet er nog meer fashionable uit als je ‘m draagt met wat accessoires. Een opvallende pet of een prachtige statement tas (of beide) maakt de look helemaal af.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.