Emma Toussain
Emma Toussain Lifestyle 3 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Cadeaus voor elke moeder die zichzelf wil verwennen op moederdag

Volgende week zondag is het moederdag en alhoewel je als moeder ontzettend blij bent met alle tekeningen en knutselwerkjes van je kind, wil je jezelf af en toe ook trakteren op iets moois. Moeder zijn is nou eenmaal zwaar en daar mag je jezelf best voor belonen. Alles voor de kids, maar vergeet jezelf niet.

Een parfum van Charlotte Tilbury

Ons favoriete beautymerk Charlotte Tilbury heeft gisteren parfums gelanceerd en wij zijn fan. NSMBL’s Karlijn heeft de nieuwe geurtjes getest en dít is haar oordeel. Het zijn geuren die je niet alleen lekker laten ruiken, maar ook je gemoedstoestand beïnvloeden. Soms wel lekker in het oh-zo hectische leven van een moeder ;)

Een boeket bloemen met bijpassende vaas

Met Moederdag in aantocht kondigt online bloemist bloomon een exclusieve samenwerking aan met lifestyle-influencer en ondernemer Romy Boomsma. De creaties van bloomon x Romy Boomsma bestaan uit onder andere een limited edition keramieken vaas en een bijpassend voorjaarsboeket: perfect om je woonkamer op te leuken.

bloomon x Romy Boomsma vaas + boeket Original Romy's Florals - beschikbaar in week 16-19
bloomon

Een kunstwerk

Kan je huis, naast een vaas met bloemen, nog meer vrolijkheid gebruiken? Kies dan een mooi kunstwerk, zoals dat van kunstenares Lynn Spoor. Lynn’s schilderijen staan ver af van de digitale wereld vol gemanipuleerde beelden – ze schildert gedurfde en dynamische penseelstreken op grote doeken en dat in allerlei verschillende kleuren. Naast al het speelgoed van de kids heb je ook een aantal dingen die écht van jou zijn.

Lynn Spoor - Piemonte-140x180cm
Lynn Spoor

Een diner buiten de deur

Hoe lekker is het om af en toe even tijd voor jezelf te nemen? Tip: ga uit eten. Neem een vriendin mee of ga alleen: maar zorg wel even voor die me-time. Als je in de buurt van Amsteredam woont, kijk dan zeker even op de menukaarten bij bijvoorbeeld IZAKAYA, The Duchess, MOMO, Riot, Nonna, Linguini, The Butcher en nog veel meer restaurants. Veel hebben ook een moederdagmenu, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Wij hebben al veel plekken voor jou getest, dus kijk vooral of er iets voor jou tussen zit.

De nieuwste beautylanceringen

2024 is hét jaar van de tofste beautylanceringen: denk bijvoorbeeld aan de Dyson Airstrait (steil haar zónder hitte!!) en nog veel meer. Je mag als mama best goed voor jezelf zorgen dus investeer daar zónder schuldgevoel in.

Ik testte talloze shampoos voor volume en dit zijn de beste

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.