Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Entertainment 1 mei 2021
Leestijd: 3 minuten

Deze 10 feelgood-films op Netflix zijn de perfecte moodboosters

Goede feelgood-films zijn nooit mis. Wanneer je even in een dip zit of simpelweg gewoon zin hebt om je lekker te voelen is een leuke film met een goede verhaallijn en een flinke dosis humor alles wat je nodig hebt.

We hebben de beste feel good-films op Netflix voor je op een rijtje gezet.

Dit zijn de beste feelgood-films op Netflix

Hoewel we houden van een goede thriller of diepgaande documentaire, is een leuke romantische komedie of drama soms alles wat we nodig hebben. Pak de popcorn, trek je favoriete huispak aan en laat de zakdoeken maar achterwege: we hebben de beste feelgood-films op Netflix verzameld en het wordt allesbehalve huilen.

1. Moxie

Voor een goede dosis feminisme en zelfvertrouwen is Moxie de perfecte feelgood-film. Geïnspireerd door haar vriendin en het rebelse verleden van haar moeder besluit een verlegen 16-jarige een zine over seksisme op haar school te publiceren.

2. What Men Want

Een sportagente heeft een speciale gave: ze kan de gedachten van mannen horen. Wanneer ze haar promotie misloopt besluit ze hier eens flink gebruik van te maken.

3. Booksmart

Feelgood-films bestaan uiteraard uit humor, en daar voldoet Booksmart zeker aan. De tieners Molly en Amy behoren tot de slimsten van hun klas, maar zijn toe aan een avondje iets anders dan leren. Ze gaan de avond voor de diploma-uitreiking helemaal los.

4. Mean Girls

Cady kreeg in het buitenland altijd thuisonderwijs, maar nu is dat anders. De Plastics geven haar een snelcursus schoolleven wanneer ze haar uitnodigen om aan hun tafel te zitten. Oh ja, on Wednesday’s they always wear pink.

5. Someone Great

Net een break-up achter de rug? No worries, muziekjournaliste Jenny weet wel raad. Tenminste, dat dacht ze. Wanneer ze de breuk van haar lange relatie moet verwerken, komt ze erachter dat het moeilijker is dan ze had verwacht. Ze besluit te feesten met haar vriendinnen om alles te vergeten.

6. Bridget Jones’ Diary

Laten we eerlijk zijn: een nostalgische film als Bridget Jones’ Diary laat ons altijd weer even herkend voelen. Net als Bridget is ons leven soms een mess, en dat is helemaal oké.

7. La La Land

Wanneer je fan bent van musical, ben je ook fan van de feelgood-film La La Land. Daarbij speelt Ryan Gosling erin: meer heb je niet nodig om je weer goed te voelen, toch? Twee geliefden koesteren hun liefde voor elkaar, maar ook hun dromen. Kunnen ze hun gevoelens in stand houden?

8. I Feel Pretty

Een onzekere vrouw valt van een hometrainer af tijdens een spinningles. Wanneer ze weer wakker wordt is ze veranderd in een sexy, knappe en zelfverzekerde vrouw.

9. 13 Going 30

Jenna droomt er al jaren van om populair te zijn, maar die droom lijkt maar niet uit te komen. Wanneer de populaire meiden van de school haar huisfeestje bijwonen, gebeurt er iets onverwachts. De volgende dag is Jenna namelijk, jawel, 30.

10. To All The Boys I’ve Loved Before

Een goede feelgood-film om van in de mood te komen is natuurlijk niets minder dan To All The Boys I’ve Loved Before. In de film (die ondertussen al drie delen heeft) volgen we Lara Jean, die in haar jongere jaren brieven schreef naar de jongens waar ze verliefd op was. Ze heeft ze alleen echter nooit verstuurd. Na een paar jaar zijn de brieven toch bij de jongens beland, en weet ze geen raad.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.