Emma Toussain
Emma Toussain Celebrity Beauty 16 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze gaat voor carrièreswitch, zo laat ze weten vanuit Cannes

Het is de week van het prestigeuze filmfestival in Cannes en daar zijn niet alleen internationale sterren. Ook een paar van onze favoriete BN’ers en influencers reizen af naar het zuiden van Frankrijk. Monica Geuze lijkt er daar achter te komen dat ze een roeping heeft gemist.

Wie weet begint ze binnenkort wel een nieuwe business.

Monica Geuze is personal assistant

Het 77ste filmfestival in Cannes is begonnen en de mooie foto’s vliegen ons om de oren. Wat ziet iedereen er toch prachtig uit op zo’n rode loper. Gister betrad Romee Strijd the red carpet in een prachtige roze jurk met lange sleep. Heel mooi, maar wel lastig bewegen. Gelukkig is daar Monica in de rol van personal assistantop haar Prada slippers hielp ze Romee de rode loper op. Maar daar blijft het niet bij… haar PA-duties gaan gewoon verder gedurende de dag.

De broer van Monica, Matthijs Geuze, is ook in Cannes en hij danst er samen met een groepje anderen op los. Monica is daar natuurlijk ook bij en als trotse zus (of Kris Jenner, is that you?!) legt ze alles vast. Thijs Boermans filmt het schattige tafereeltje en deelt het op zijn Instagram.

Monica Geuze
Instagram Story @thijsboermans
Monica Geuze
Instagram Story @thijsboermans

Zelf deelt Monica ook deze video op haar Story: ‘Ik maak een carrière switch naar manager/pa’. Ze kan ook alles hè, die Mo. De hele video van de trotse zus is op Insta te bekijken.

In Cannes met Magnum

Elk jaar vliegt Magnum een aantal Nederlandse influencers naar Cannes om het merk te vertegenwoordigen en deel te nemen aan diverse activiteiten. Dit jaar zijn onder anderen Monica Geuze, Romee Strijd, Anna Nooshin en Thijs Boermans van de partij.

Meer NSMBL zien? Wij testen heel veel leuke dingen. Uitjes, producten, eten.. gister is onze frikandellentest live gegaan en die wil je natuurlijk zien.

Graspollen zijn terug: 7 tips om deze periode door te komen als je last hebt van hooikoorts

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.