Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 27 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Monica Geuze maakt het Instagram-official met haar vriend James

Monica Geuze vlogt dan wel niet meer dagelijks, toch blijft iedereen ontzettend geïnteresseerd in haar leven: misschien juist door het gebrek aan vlogs. Ze heeft sinds kort een nieuwe vriend en eerst dacht ze die privé te houden, maar nu mag toch iedereen weten dat voetballer James Lawrence haar hart heeft gestolen.

Ze heeft nu zelfs een foto van hen twee geplaatst dus nu is het écht. Als het op Instagram staat…

Monica Geuze en James Lawrence

Het stel heeft genoten van een lekkere vakantie op Ibiza en daar horen ook de nodige kiekjes bij. Eerder leek Monica haar vlam nog geheim te willen houden maar inmiddels is dat niet meer zo. Haar nieuwe vriend, James, staat nu namelijk op haar Instagram.

Natuurlijk reposten wij ‘m graag:

Wie is James Lawrence?

De 31-jarige voetballer is van Welsh-Engelse komaf en speelt nu voor de Duitse club Nürnberg. Dat Monica wéér voor een voetballer gevallen is is opvallend, helemaal omdat ze een tijd geleden in haar podast Geuze & Gorgels aangaf dat niet meer te willen. “Een man die een voetballer is is echt een red flag”, zo stelt ze. “Daar ga ik echt nooit meer aan beginnen.” Podcast-host Kaj Gorgels wil wel weten waarom dan niet. “Ik heb geen zin in zo’n vent die de hele tijd op ieder moment van de dag naar een ander land kan gaan. En dat gezeik met voeding”, en zo gaat ze nog wel even door.

@krisvanharten

En nu helemaal in love 🥰🥰🥰 @Monica Geuze #redflag #geuzeengorgels #podcast #delulu #voetballer #jameslawrence

♬ origineel geluid – Kris van Harten

“That escalated quickly”, zo reageert een fan onder de snippet van de podcast. Ach Mo, als je nu maar gelukkig bent!

Carrièreswitch voor Monica?

Eerder deze maand verbleef Monica in Cannes tijdens het filmfestival en daar kwam ze erachter dat ze misschien wel heel erg geschikt is voor een specifieke baan.

De Dallas Cowboys Cheerleaders verdienen opvallend weinig, zo onthult Netflix

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.