Redactie
Redactie Nieuws 27 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Dit is de Amsterdamse woning van James Lawrence, de vriend van Monica Geuze

Monica Geuze maakte haar relatie met voetballer James Lawrence gisteren bekend op Instagram. En hoewel de twee nu vaak even samenwonen, waren ze blijkbaar al (bijna) buren. Hun huizen liggen maar een paar minuten van elkaar af. Dit is namelijk de Amsterdamse woning van James Lawrence.

Wie had gedacht dat Monica Geuze haar grote liefde gewoon aan het einde van de straat kon vinden?

De woning van James Lawrence, de vriend van Monica Geuze

Volgens de website Bekende Buren heeft James een leuk appartement in Amsterdam. Iedere Amsterdammer die het pand herkent, weet dat je vanaf daar met een paar minuten lopen in de straat bent waar Monica Geuze woont.

James kocht het appartement van 58 vierkante meter een paar jaar geleden voor de prijs van 540.000 euro, maar nam een hypotheek van 573.750 euro. Grote kans dat het appartement er nu dus een stuk gelikter uitziet dan de oude foto’s van Funda.

Wie is James Lawrence?

James Lawrence is sinds begin dit jaar de man die het hart van Monica Geuze stal. Inmiddels is het geen geheim meer, want voordat Monica hem op Instagram postte, sprak ze ook al openlijk over hem in haar podcast met Kaj Gorgels.

Maar wie is dan die knappe Britse voetballer die nu met Monica gaat? James Lawrence is geboren op 22 augustus 1992 en groeide op in Henley-on-Thames, Engeland. Hij begon zijn loopbaan in de jeugd bij clubs als Enfield, Arsenal en Queens Park Rangers voordat hij naar Nederland verhuisde, waar hij terechtkwam bij Haarlem en later Ajax, waar hij werd gecoacht door niemand minder dan Dennis Bergkamp. Momenteel speelt hij bij FC Nurnberg, maar verblijft hij veel in Nederland.

Monica Geuze gaat voor carrièreswitch, zo laat ze weten vanuit Cannes

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.