Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 10 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Piemels op Videoland: de docu ‘My Massive C*ck’ laat kijkers verbijsterd achter

Gevalletje ‘wat hebben we nou weer gezien’.. gisteravond verscheen de shockdoc ‘My Massive C*ck’ op Videoland en die gaat over (je raadt het misschien al) grote piemels. Er komen verschillende mannen aan het woord die vertellen of ‘t een zegen of meer een last is en we kunnen je alvast vertellen.. dat is helemaal niet zo leuk als je misschien denkt.

De shockdoc ‘My Massive C*ck’ laat kijkers verbijsterd achter

De mannen in de documentaire vertellen dat ze afgewezen zijn voor banen, zijn aangevallen door vreemden om straat of dat ze moeite hebben met daten omdat ze over het algemeen fetisjisten aantrekken. Videoland zet een korte teaser online, maar wij weten al genoeg. “We kunnen er lang en kort over lullen, maar de shockdoc My Massive C*ck is nu te zien! 🍆”

Veel kijkers hebben een mening over de grijze (en opvallende) joggingbroek van één van de mannen uit de docu.
“Vooral een grijze jogging aandoen😂” en “Ik kijk eigenlijk nooit naar kruizen van mannen… behalve………………….: ALS ZE EEN GRIJZE JOGGINGBROEK DRAGEN! 👏😂😂” Anderen vinden het eigenlijk wel heel erg zielig. “Best sneu en dat meen ik 😌 deze man kan volgens mij nooit een partner vinden…”

De gemiddelde lengte

Is er een gemiddelde piemel? Volgens uroloog Piet Hoebeke zit de gemiddelde piemel tussen de 9 cm en 16 cm. Met een gemiddelde lengte van 13,2 cm. Hierbij gaat het om een penis in erectie. Overigens is de piemel vandaag de dag waarschijnlijk kleiner dan een paar honderd jaar geleden. Dat valt te wijten aan de chemicaliën waar we tegenwoordig aan worden blootgesteld.. Nou, lekker dan. De chemische stoffen hebben in elk geval geen invloed op de jongens uit de shock doc.. die is dus vanaf nu te zien op Videoland. Mocht je vanavond niks te doen hebben, kan je deze even lekker aanknallen op je tv.

Pijnlijk: Quentin noemde Channah blijkbaar ‘dik en lelijk’ toen ze nog samen waren

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.