Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Komt er een tweede seizoen van de Netflix-serie My Name?

Na Squid Game zijn we nu verslaafd aan de Netflix-serie My Name. Iedereen kan de Koreaanse dramaseries nog niet loslaten en wij snappen wel waarom. Nu iedereen het eerste seizoen van My Name heeft uitgekeken zijn we natuurlijk allemaal benieuwd naar het tweede seizoen. Wij vertellen je alles wat we weten over het tweede seizoen van My Name.

Pas op: Spoiler alert.

Seizoen 1 van My Name

In My Name zien we Yoon Ji Woo – gespeeld door Han So Hee – als hoofdrolspeelster. Nadat haar vader voor haar deur wordt doodgeschoten, wil Yoon Ji Woo wraak nemen. Ze sluit zich aan bij de beruchte Dongcheon-bende en kan hierdoor undercover werken bij de politie. Ze stopt al haar vertrouwen in de machtige misdaadbaas van de bende en komt al snel achter de harde waarheid op haar zoektocht naar wraak.

My Name Tweede seizoen
Netflix

De serie – die pas anderhalve week op Netflix staat – is superpopulair. Niet alleen wij genieten van het eerste seizoen van My Name, want ook fans gaan op Twitter helemaal los over de serie. Veel fans geven aan dat ze niet kunnen wachten tot er een tweede seizoen aankomt en het lijkt erop dat we daar nu meer over te weten komen.

Verhaallijn

Helaas is er net als bij Squid Game nog niet heel veel bekend over een tweede seizoen. Het is namelijk vrij ongebruikelijk dat Koreaanse drama’s een tweede seizoen krijgen. Ze worden vaak maar voor één seizoen geschreven. Dat betekent gelukkig niet dat er geen kans is op een tweede seizoen. Als we kijken naar het succes van seizoen 1, verwachten we zeker dat er een tweede seizoen aankomt.

Aan het einde van seizoen 1 wordt Dong-hoon onthuld als undercover politieagent en krijgen we te horen dat zijn echte naam Joon-su is. Ook ontdekken we dat Mu-jin – beter bekend als het hoofd van Dongcheon – eigenlijk de moordenaar van Ji Woo’s vader is. Ji Woo doodt vervolgens Mu-jin en weet aan de politie te ontsnappen. Als laatste eerbetoon legt ze haar vaders as bij het graf van haar moeder en verdwijnt.

My Name tweede seizoen
Netflix

Tweede seizoen

Het einde van seizoen 1 lijkt perfect voor de start van een tweede seizoen. Het is helaas nog niet duidelijk wanneer er een tweede seizoen van de serie My Name zal uitkomen. Het eerste seizoen staat vanaf op 15 oktober 2021 op Netflix en wij verwachten dat we vóór 2022 geen vervolg meer krijgen. De makers hebben namelijk niet twee seizoenen achter elkaar gefilmd.

Han So Hee – die Ji Woo speelt in My Name – denkt dat er wel een mogelijkheid is om nog meer te vertellen over het verhaal van Ji Woo en haar vader. Ze vertelt: “Since she found out that her father was a police officer, wouldn’t there be more story to her relationship with Cha Gi-ho?” Of we echt een tweede seizoen kunnen verwachten weten we nog niet, maar wij hopen van wel.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.