Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 25 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Volgens fans zijn Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten

Het is alweer anderhalve week geleden dat het derde seizoen van You op Netflix verscheen. In het nieuwe seizoen zagen we hoe Joe en Love naar Madre Linda verhuisden en een kind kregen. Hier leerde Love Theo kennen: de sexy buurjongen waar Love stiekem een relatie mee krijgt. Maar de vonk sloeg niet alleen onscreen over, want Victoria Pedretti (Love) en Dylan Arnold (Theo) zijn waarschijnlijk ook in het echte leven aan het daten.

Hopelijk loopt het voor Victoria en Dylan beter af dan het deed voor Love en Theo.

You seizoen 3

Wij moesten echt even bijkomen na het zien van het derde seizoen van You. We zagen niet alleen Joe en Love in Madre Linda, maar ook een hele reeks nieuwe personages. Madre Linda is namelijk een hechte samenleving die gevuld is met bevoorrechte tech-ondernemers, veroordelende mama-bloggers en Insta-beroemde biohackers. Natuurlijk vielen Joe en Love terug in hun oude gewoontes en dit gebeurde zelfs sneller dan we dachten.

In een stad als Madre Linda is er geen privacy en dit maakt het leven van Joe en Love een stuk moeilijker. Joe is namelijk toegewijd aan zijn nieuwe rol als echtgenoot en vader, maar wordt al snel afgeleid als hij zijn nieuwe “You” tegenkomt. Niet alleen Joe heeft in dit seizoen een geheime liefde, want ook Love valt voor de charmes van niemand minder dan Theo. Nu lijkt het erop dat de twee ook in het echte leven aan het daten zijn en wij zijn obsessed.

Victoria Pedretti en Dylan Arnold Love The You seizoen 3
Netflix

Victoria Pedretti en Dylan Arnold

Hoewel Theo en Love in de serie een flink leeftijdsverschil hebben, is Dylan in het echte leven één jaar ouder dan Victoria. Nadat het derde seizoen van You online kwam, duurde het niet lang voordat er geruchten rondgingen dat de twee acteurs aan het daten zijn. De website Journal deelden het nieuws dit weekend op hun Instagram-pagina en beweerden dat bronnen zeggen dat Victoria en Dylan officieel een stel zijn.

We weten dat Victoria en Dylan erg privé zijn over hun romantische leven. Als ze een relatie met elkaar of andere mensen hebben, kan het dus goed dat wij daar niks vanaf weten. Wel houden we onze ogen open voor mogelijke paparazzi-foto’s van het stel. Tot die tijd is het niets meer dan een gerucht, maar wij hopen zeker dat Victoria Pedretti en Dylan Arnold aan het daten zijn.

Reacties

Fans willen maar al te graag dat de sterren aan het daten zijn. Zo reageren fans: “They had AMAZING chemistry on You 👏🏻” en : “Omg I’m so happy (low-key fancy him so much).” Niet iedereen denkt dat de twee aan het daten zijn. Zo zegt iemand: “All because they kissed or whatever on the show doesn’t mean they’re dating. I think she’s more into women then men anyway” en iemand anders kan net als wij niet geloven dat Dylan in het echt geen negentien is en zegt: “HES OLDER?????????”

Het internet gaat los om een fan-theorie over de oorsprong van Joe Goldberg uit You

Wij zijn heel benieuwd of de geruchten kloppen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.