Anne Smits
Anne Smits Celebrity 20 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Naaktfoto’s delen van je man? Jennifer Lopez doet het en we zijn haar dankbaar

Afgelopen zondag vierden wij, maar ook de celebs, Vaderdag. Beyoncé bracht zondag tijdens haar show in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam een ode aan alle vaders. En ook andere celebrities deelden een foto met hun vader of man op Instagram, zoals Kim Kardashian, Rihanna en Jennifer Lopez. En over de foto van J.Lo willen we het even hebben. Zo deelt de 53-jarige zangeres en actrice wel een heel opvallende foto van haar man.

Thanks to J. Lo.

Jennifer Lopez deelt naaktfoto van man Ben Affleck ter ere van Vaderdag

Waar de meesten een aandoenlijke foto met hun vader of man zullen delen op Instagran ter ere van Vaderdag, denkt Jennifer Lopez daar anders over. Zo deelt J. Lo een foto van haar mans torso met bijna 250 miljoen volgers.

Naaktfoto

Het lijkt er op dat de bijna naaktfoto door Ben zelf is genomen en op een enthousiast moment een keer met zijn vrouw heeft gedeeld. Of het de bedoeling was dat zijn foto door zijn vrouw op de gram geplaatst zou worden, is de vraag. Gelukkig voor Ben heeft J. Lo de foto hier en daar wat geknipt. Verder in de slideshow krijgen we ook nog een video te zien waarin Jennifer lovend over haar man praat en zien we twee lieve kiekjes van het stel samen.

Negatieve reacties

Natuurlijk ontving J. Lo kritiek op de Instagram-post en begrijpen sommige volgers niet waarom ze geen foto’s met haar kinderen of haar eigen vader deelt. Haar volgers zien de lol er niet bepaald van in: “Why would you post a shower pic of your husband? That’s appreciating him as a dad? Weird. Lol”, “Where are pics of him with the kids? I love her but this post is strange to me”, “Jlo it’s Father’s Day not Valentines. 😂.

Kim Kardashian vertelt openlijk waar ze opgewonden van raakt en het zal je verbazen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.